Potrzeba siodełka

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Matzel4
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Potrzeba siodełka

Post by Matzel4 »

Potrzeba mi dobrego (czt. wygodnego) taniego i w miare lekkiego siodełka. Za siodełko jestem gotów dać góra 200zł jeśli waszym zdaniem bedzie ono tego warte
Kolejne forum, kolejne zmagania.
Giant Mike
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Re: Potrzeba siodełka

Post by Giant Mike »

Matzel4 wrote:Potrzeba mi dobrego (czt. wygodnego) taniego i w miare lekkiego siodełka. Za siodełko jestem gotów dać góra 200zł jeśli waszym zdaniem bedzie ono tego warte
Na allegro kupiłem San Marco Cuda Arrowhead - dałem 76zł z przesyłką za nowe, w sklepie kosztuje ponad 140 chyba. Wąskie, wygodne i z dziurą.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Matzel4
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by Matzel4 »

tylko ze ja nie mam konta na allegro a rodzice nie chcą mi go zalożyc :( wrazie co mam 15 lat i brakuje mi jeszcze 3. Nażekają ze za malo kasy na konto w banku i takie tam duperele.

A i tak ogolem to sobie chce rower tanimi czesciami wychodzić. Przyda sie jeszcze jakiś lekka kierownica i pedały.
Kolejne forum, kolejne zmagania.
Giant Mike

Post by Giant Mike »

Matzel4 wrote:tylko ze ja nie mam konta na allegro a rodzice nie chcą mi go zalożyc :( wrazie co mam 15 lat i brakuje mi jeszcze 3. Nażekają ze za malo kasy na konto w banku i takie tam duperele.

A i tak ogolem to sobie chce rower tanimi czesciami wychodzić. Przyda sie jeszcze jakiś lekka kierownica i pedały.
Kierownica Tioga Concept XC - najlepsza relacja cena<->waga.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Post Reply