Potrzeba siodełka
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Potrzeba siodełka
Potrzeba mi dobrego (czt. wygodnego) taniego i w miare lekkiego siodełka. Za siodełko jestem gotów dać góra 200zł jeśli waszym zdaniem bedzie ono tego warte
Kolejne forum, kolejne zmagania.
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Re: Potrzeba siodełka
Na allegro kupiłem San Marco Cuda Arrowhead - dałem 76zł z przesyłką za nowe, w sklepie kosztuje ponad 140 chyba. Wąskie, wygodne i z dziurą.Matzel4 wrote:Potrzeba mi dobrego (czt. wygodnego) taniego i w miare lekkiego siodełka. Za siodełko jestem gotów dać góra 200zł jeśli waszym zdaniem bedzie ono tego warte
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
tylko ze ja nie mam konta na allegro a rodzice nie chcą mi go zalożyc
wrazie co mam 15 lat i brakuje mi jeszcze 3. Nażekają ze za malo kasy na konto w banku i takie tam duperele.
A i tak ogolem to sobie chce rower tanimi czesciami wychodzić. Przyda sie jeszcze jakiś lekka kierownica i pedały.

A i tak ogolem to sobie chce rower tanimi czesciami wychodzić. Przyda sie jeszcze jakiś lekka kierownica i pedały.
Kolejne forum, kolejne zmagania.
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Kierownica Tioga Concept XC - najlepsza relacja cena<->waga.Matzel4 wrote:tylko ze ja nie mam konta na allegro a rodzice nie chcą mi go zalożycwrazie co mam 15 lat i brakuje mi jeszcze 3. Nażekają ze za malo kasy na konto w banku i takie tam duperele.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876