1-2 lipca 2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Szkoda ze nie wystartujemy. Ale trzeba przyznac ze tak sie do tego zabieralismy, ze nic nie zapowiadalo naszego startu.
Creeping Death: Nikt z nas nie jezdzilby 24h, czas jazdy kazdego z nas wynosilby ledwo 6h.
W tej chwili zastanawiam sie czy nie pojechac i dopingowac Mlodego. Ma szanse powalczyc ale przydaloby mu sie wsparcie.
Creeping Death: Nikt z nas nie jezdzilby 24h, czas jazdy kazdego z nas wynosilby ledwo 6h.
W tej chwili zastanawiam sie czy nie pojechac i dopingowac Mlodego. Ma szanse powalczyc ale przydaloby mu sie wsparcie.
- Creeping Death
- NApierdalator
Dla mnie te zawody to miało być coś trochę przekraczającego moje możliwości nie tylko fizyczne ale przede wszystkim psychiczne. Myślę że da sie jechać 24h. To kwestia psychiki przede wszystkim, ale oczywiście też odpowiedniego przygotowania i odżywiania sie podczas jazdy.Arkadyj wrote:Szkoda ze nie wystartujemy. Ale trzeba przyznac ze tak sie do tego zabieralismy, ze nic nie zapowiadalo naszego startu.
Dlatego jazda w 4 osobowym zespole dla mnie nie miała sensu bo 6 godzin jazdy mijało się z celem na tych zawodach. To naprawdę hardocre, a już w 4 osobowym teamie robi się imprezka mniejsza niż Harpagan.
Pozostaje tylko wspierać Młodego.

POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Creeping Death: Podchodzisz do tej imprezy mocno indywidualnie. Chcialbys sam zmierzyc sie z tym dystansem, z wszelkimi trudnosciami. A ja podchodze do tego bardziej od strony druzyny. Podczas 6 godzin jazdy mozna sie zmeczyc. Fakt, to nie bedzie takie wyzwanie jak samotna jazda 24h. Esencja sztafet bo tak mozna nazwac start 4 osobowej druzyny jest dla mnie biathlon. Na tym sie wzorowalem myslac o tej imprezie. Kazdy da z siebie wszystko jadac swoja petle, nie bedzie oszczedzania sie. I imo ze mniej wiecej kazdy z nas efektywnie bedzie siedzial na rowerze tylko 6h to i tak mysle ze byloby zajebiscie
To co, robimy fanklub Mlodego?

To co, robimy fanklub Mlodego?

- Creeping Death
- NApierdalator
Zgadzam sie z Tobą. Tylko tak naprawdę nie stac mnie na sztafete w której sobie pojadę 6 godzin. Z regóły wszystkie zawody są moim zdaniem zbyt drobie jak na mój budżet. Dlatego podchodząc już do zawodów za które mam zapłacić kieruję sie tym żeby coś niezapomnianego po nich zostało. Jak starty w Otwockich maratonach, czy Harpagan. Jazda 24h była by napewno szaleństwem i za to jeszcze byłbym skłonny zapłacić w ostateczności te "wpisowe".
Taki już jestem. Wiem że jazda w "czwórce" też była by fajna. Ale to troche mniejsze wyzwanie, a ja poprostu lubię porywać sie na rzeczy niewykonalne
P.S: A Młodemu napewno będzie potrzebna ekipa co by jedzenie szykować i pomoc. Medycy, technicy, stratedzy itp. itd. Czy ktoś się wybiera??
Tomek "Brick" mówiłeś że chyba pojedziesz. jak tam plany?
Taki już jestem. Wiem że jazda w "czwórce" też była by fajna. Ale to troche mniejsze wyzwanie, a ja poprostu lubię porywać sie na rzeczy niewykonalne

P.S: A Młodemu napewno będzie potrzebna ekipa co by jedzenie szykować i pomoc. Medycy, technicy, stratedzy itp. itd. Czy ktoś się wybiera??
Tomek "Brick" mówiłeś że chyba pojedziesz. jak tam plany?
POWERADE- Jebne czy wstane??
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
- różowy łokieć