podziekowanie

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
leoheart
Miły Gość

podziekowanie

Post by leoheart »

długo nie miałem okazji żeby bardzo ale to bardzo goraco podziekować za niespodzianke ktora mi urzadziliście, to z pewnoscią jedna z milszych chwil tego roku :lol:
kubek stał sie numero uno a ponieważ pije conajmniej kilka kaw dziennie wiec wyobrażacie sobie chyba jak drże przy kazdym myciu że by go nie stracic
mysle jednak, i mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze okazja byla o niebo mniejsza niz wyjazd Rysia Sojowego i to wszystko nie stanie sie nowa swiecka tradycją :)
ps.miało to troche inaczej wyglądać z mojej strony i chciałem uczcić to bardziej rowerowo(o czym wspominałem Spiderowi,dzięki za pamięć ;) ale odcięcie od netu sprawiło ze plany wzięły w łeb.
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

Leo ... mialem byc ale plany remontowe wziely nademna gore i nie dalem rady. Dltego spoznione ale najlepsze zyczenia. Wszystkiego naj, naj, naj Leo :)
BigBlack aka MuRzYN
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

spox,dzieki

ps.robie w OGR troche za skrzyzowanie maskotki z matuzalemem :lol: :lol:
soldier of love

Image
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

Leo poważnie mówiłem o tej koszykówce w środę także jeszcze będę sie z Tobą kontaktował w związku z tym. Tylko teraz sobie przypomniałem o jednym! Bo tak jak mówiłem jutro nie mogę bo mam zawody, problem w tym że za tydzień w środe tez mam zawody i za 2 tygodnie kolejne. (zawody do 4KYU, potem liga międzyuczelniana a na koniec liga międzywydziałowa PW) Tak sie nieszczęśliwie złożyło ze moja waga zawsze walczy w środy! No chyba że przytyję parę kilo to będę walczył we wtorki i wtedy nie ma problemu. Szykuje sie niezła seria morderstw :) i nie chcę tego przegapić. Ale jezeli przeżyje to wszystko to za 3 tygodnie będę na 100%. Pozdrawiam
POWERADE- Jebne czy wstane??

Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

oki w razie czego 20-22 w środę w szkole podstawowej nr 12 pozdro,nie daj się rzucic na ippon :) nikomu
soldier of love

Image
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

Jestem po pierwszych zawodach było ciężko. Poziom wysoki. Ippon był w moim wykonaniu (niestety tylko jeden). Za tydzień będzie lepiej

leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

"Nobody Is Perfect, But YOU ARE Pretty Fuckin Close" :D
soldier of love

Image
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

Czarek - jaka jest szansa, że zobaczymy w tv fatality w Twoim wykonaniu? :twisted:
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

hehehe.
Właśnie!!
Ale to pierwsze zawody na których nie byłem w finale. Ciężko to przeżyłem. Ale człowiek nie wygrywa cały czas. Teraz mam większą mobilizację do trenowania i myślę że w następnych zawodach dam z siebie wszystko.

Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

yorek wrote:Czarek - jaka jest szansa, że zobaczymy w tv fatality w Twoim wykonaniu? :twisted:
Trenuje od zeszłego października. Ale mój Ojciec już mnie wysłał na olimpiadę :P
Więc strzeszcie się. Będzie Brutality

Post Reply