Ja nie moge ale złodziejstwo....
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Ja nie moge ale złodziejstwo....
Fajny webdesign strony, szkoda że po maxie zajebany z www.deviantart.com. Długo trzeba było myśleć żeby zrobić coś takiego ... eh...
- Jacq
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
A to wiadomo juz od dawna ze z deviantartu brane..
zreszta nikt sie tu z tym nigdy nie kryl
Dziala stona?? Spelnia swoja funkcje??
Wiec w czym tkwi Twoj problem??
Pozdrawiam
PS.
Zastanowilbym sie najpierw zanim bym kogos o zlodziejstwo oskarzal..
A strona nie jest skopiowana/skradziona, a jedynie wzorowana.
zreszta nikt sie tu z tym nigdy nie kryl

Dziala stona?? Spelnia swoja funkcje??
Wiec w czym tkwi Twoj problem??
Pozdrawiam
PS.
Zastanowilbym sie najpierw zanim bym kogos o zlodziejstwo oskarzal..
A strona nie jest skopiowana/skradziona, a jedynie wzorowana.
O stary... jeśli to nazywasz "wzorowaniem" ... eh, to jest identyczne jak poprzednia poprzednia wersja DA. Szukałem na forum czegoś o DA, szukałem na stronie i też nie znalazłem. Więc nie tyle się z tym nie kryjecie co po prostu nic nie mówicie na ten temat.
I powiem że się zastanowiłem nad tym co powiedziałem - jeśli wkurza Cie słowo kradzież to użyje innego "plagiat"
I powiem że się zastanowiłem nad tym co powiedziałem - jeśli wkurza Cie słowo kradzież to użyje innego "plagiat"

- Jacq
Mnie nie wkurza to słowo.. tym bardziej ze nie ja ta strone robilem.
Jesli chodzi o plagiat.. hmm.. nie do konca, bo:
-strona nie jest portalem tego typu co deviantart
-dziala na zupelnie inych zasadach co deviantart
-strona nie jest komercyjna
Co do nie krycia sie...
Czyli sugerujesz ze w kazdym poscie kazdy z nas ma dopisywac
"korzystam z portalu, ktorego layout zostal wykonany na wzor
ładnie wygladajacego i ladnie skomponowanego layoutu deviantart" ?
Poza tym.. zaproponuj cos lepszego.
Cos co spodoba sie nam i do tego nie bedzie
wykonywane komercyjnie ($$$)..
bo jak mowilem portal nie jest komercyjny.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o plagiat.. hmm.. nie do konca, bo:
-strona nie jest portalem tego typu co deviantart
-dziala na zupelnie inych zasadach co deviantart
-strona nie jest komercyjna
Co do nie krycia sie...
Czyli sugerujesz ze w kazdym poscie kazdy z nas ma dopisywac
"korzystam z portalu, ktorego layout zostal wykonany na wzor
ładnie wygladajacego i ladnie skomponowanego layoutu deviantart" ?
Poza tym.. zaproponuj cos lepszego.
Cos co spodoba sie nam i do tego nie bedzie
wykonywane komercyjnie ($$$)..
bo jak mowilem portal nie jest komercyjny.
Pozdrawiam
kolejny typ w stylu semira co mu wszystko zawadza. zlać sikiem prostym bo i tak argumenty do niego nie dotrą. z resztą wcale bym się nie zdziwił gdyby to był jego kolega z ławki
poza tym imho jest to kolejny głos za tym aby forum było dostępne tylko dla zarejestrowanych...ale to już leży w gestii miłościwie nam panującego 

yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
o stary, ale bystrzacha jestes.mono wrote:To sie wykazaliście debilstwem...
Taaa... kradnijcie dalej czyjąś pracę - życze powodzenia, bo do takich jak wy nie dotrą żadne argumenty. Aha i zapewniam że można zrobić fajny lay dla niekomercyjnej strony bez kopiowania cudzych pomysłów.
nie widze potrzeby robienia innego wygladu dla portalu, skoro ten mi sie podoba. a podoba sie tez innym sadzac po ilosci stron w tych odcieniach.
a teraz idz sobie.
jak masz cos do zarzucenia to napisz do adminow dev, zobaczymy czy podziela twoje zdanie.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Brak mi słów. Z chęcią pójde bo nic tu po mnie.
Chciałem wam tylko uświadomić że kradnięcie czyjejś pracy to też przestępstwo. Ale pewnie ściągacie na potęge mp3 i divxy bo to robi każdy i uważacie że wszystko można podpierdolić. Sam robie laye i pare razy mi ukradziono grafikę więc wiem że to nie jest miłę
Zobaczymy jak któremuś z was kozaków rower ukradną, czy też będziecie tacy wyrozumiali.
Jak dla mnie jesteście bandą "wzajemnej adoracji", bo nie potraficie normalnie rozmawiać tylko od razu na mnie najerzdżacie bo mam takie zdanie które się wam nie podoba... kulturka.
Chciałem wam tylko uświadomić że kradnięcie czyjejś pracy to też przestępstwo. Ale pewnie ściągacie na potęge mp3 i divxy bo to robi każdy i uważacie że wszystko można podpierdolić. Sam robie laye i pare razy mi ukradziono grafikę więc wiem że to nie jest miłę

Zobaczymy jak któremuś z was kozaków rower ukradną, czy też będziecie tacy wyrozumiali.
Jak dla mnie jesteście bandą "wzajemnej adoracji", bo nie potraficie normalnie rozmawiać tylko od razu na mnie najerzdżacie bo mam takie zdanie które się wam nie podoba... kulturka.
chcialem Ci przypomniec, ze to Ty mi zaczeles wyzwac od debili i zlodziei.
nie widze problemu w uzyciu tych samych kolorow, bo tylko i wylacznie kolory sa zblizone. nie ma zadnej grafiki.
bo chyba nie sadzisz by uklad strony byl ten sam.
tak samo jak ja nie uwazam zeby uzycie np. stylu:
http://demo.phpbb2.pl/?style=55
http://demo.phpbb2.pl/?style=43
bylo czyms niestosownym.
jak wspomnialem wyzej, jezeli uwazasz ze jest to zlodziejstwem, to Twoim obowiazkiem jest poinformowanie administratorow devianta zeby sie do tego odniesli.
jezeli tego nie zrobisz, jestes zwyklym trolem.
nie widze problemu w uzyciu tych samych kolorow, bo tylko i wylacznie kolory sa zblizone. nie ma zadnej grafiki.
bo chyba nie sadzisz by uklad strony byl ten sam.
tak samo jak ja nie uwazam zeby uzycie np. stylu:
http://demo.phpbb2.pl/?style=55
http://demo.phpbb2.pl/?style=43
bylo czyms niestosownym.
jak wspomnialem wyzej, jezeli uwazasz ze jest to zlodziejstwem, to Twoim obowiazkiem jest poinformowanie administratorow devianta zeby sie do tego odniesli.
jezeli tego nie zrobisz, jestes zwyklym trolem.
Eh... a menu, wystarczy spojrzeć. Czcionki, nagłówki, styl... siedze w tym i wiem czym jest wzorowanie, a czym zwyczajne kopiowanie. I zgłosze to adminom skoro tak bardzo się tego domagasz... aha, przeczytaj od początku posty. Powiedziałem w pierwszym że to kradzież, następnie zostałem i "olany ciepłym moczem" i to o nich powiedziałem że są debilami... :/
- Jacq
Na poczatku bylo grzecznie.mono wrote:Jak dla mnie jesteście bandą "wzajemnej adoracji", bo nie potraficie normalnie rozmawiać tylko od razu na mnie najerzdżacie bo mam takie zdanie które się wam nie podoba... kulturka.
A co do bandy wzajemnej adoracji.. to jakoś wiele osób
się tu pojawia i potrafi zafunkcjonować w naszym gronie.
Co do najeżdżania..
Coś mi się wydaje, ża to jednak Ty "nie potrafisz rozmawiać tylko na
nas od razu najezdzasz"
To pokaż te swoje laye.. to Ci pokaze na czym sie wzorowales..
Watpie zebys wszystko wymyslal sam.
A poza tym.. tak jak Behe pisze,
zanim cokolwiek tu jeszcze napiszesz w tym temacie
skontaktuj się proszę z adminami Deviantart'u.
Pozdrawiam
no wiesz, tych czcionek uzywa 99% stron.. ;)mono wrote:Eh... a menu, wystarczy spojrzeć. Czcionki, nagłówki, styl... siedze w tym i wiem czym jest wzorowanie, a czym zwyczajne kopiowanie. I zgłosze to adminom skoro tak bardzo się tego domagasz... aha, przeczytaj od początku posty. Powiedziałem w pierwszym że to kradzież, następnie zostałem i "olany ciepłym moczem" i to o nich powiedziałem że są debilami... :/
nie mowie, ze sie nie wzorowalem, bo podgladalem kod deva, zblizajac sie kolorystycznie do oryginalu. to nigdy nie bylo tajamnica, nawet jezeli nie bylo pisane na tym forum. bo jak zauwazyles, jestesmy grupa wzajemnej adoracji i czasem gadamy tez przy piwie czy w trakcie wycieczki. ;)
Last edited by behem0th on 31 Aug 2005 21:29, edited 1 time in total.
mam wrażenie że w jakis sposób leczysz tutaj własne frustracje,zacząleś dyskusje z górnego C, czy raczej N i cały zioniesz Nienawiścią,wydaje Ci sie że walczysz z wiatrakami ale ponieważ sam jestem z gatunku błednych rycerzy to wiem ze to uczucie jest złym orężem.mono wrote:Brak mi słów. Z chęcią pójde bo nic tu po mnie.
Cóz, to jest forum rowerowe,powstało po to żeby zjednoczyć ludzi którzy podróżują rowerami a nie zarabiać kasę na czymkolwiek bo tylko pieniądze moga wywołąć takie emocje i oskarżenia o których mówisz.
Jeśli chcesz powaznie o tym porozmawiać to przyjedź na Mase Krytyczna albo jakis wspólny wyjazd,poznaj ludzi którzy sa uzytkownikami tego forum i wtedy pogadamy. A jeśli Twoje posty mają słuzyc tylko temu o czym juz pisałem to może rzeczywiście trzymaj sie z dala i gdzie indziej szukaj złodziei, także tych rowerowych których nam życzysz.Pozdrawiam, mimo wszystko i zyczę więcej obiektywizmu
Leoheart
ps.ściągam mp3 nielegalnie, czy dobrze się z tym czuję?średnio. Zapewne gorzej od tych którzy wypuszczają na rynek nowa płytę,narzucają 400%marży mającej pokryć zarobki róznych posredników i jeszcze twiedzą że dopłacają do interesu ale to juz temat na inne opowiadanie, nie w takiej atmosferze która stworzyłeś