jak dobrze zresztą pamiętacie, postanowiliśmy parę rzeczy przed następną Masą Krytyczną, min. "odprawe"
Chciałbym, abyśmy ustalili kto się tym zajmie, kto będzie za co odpowiedzialny (jeśli w ogóle jest taka potrzeba), kto ma być na odprawie i takie różne, jeśli coś pominąłem to przepraszam.
Czas najwyższy chyba się tym zająć, osobiście zgłaszam się do pomocy, jeśli będę przydatny
Ja sie podlaczam do pytania. Komp mi sie w domu skonczyl, a w robocie roznie bywa to moze jakies ustalenia ... jakis plan spotkania czy na zywiol idziemy?
Niestety tym razem będzie 2 OGRów mniej, bo mnie i Czarka najprawdopodobniej nie będzie. Wygląda na to, że przepadną mi 3 Otwockie Masy Krytyczne z rzędu: czerwiec, lipiec, sierpień - nie żebym się przestał z grupą integrować (nic z tych rzeczy): po prostu kolizja terminów.
Oczywiscie ze bedziesz mogl...
Napisalem o koszulkach dlatego, ze jestesmy
w tych koszulkach widoczni i rozpoznawalni.. no i to powinno
nas obligowac do tego, ze jako zorganizowana grupa staramy
sie aby wszystko odbywalo sie w miare spokojnie i bezpiecznie.
No właśnie u mnie to mały problem... nie mam koszulki wyglądam na dzieciaka i dlatego mogę mieć kłopoty z utrzymywaniem porządku w tłumie, a koszulki prędko nie będę mógł sobie załatwić...
ja też koszulki nie mam, ale wzrost słuszniejszy myślę, że (choć może mnie skrytykujecie za ten pomysł) można przed masą powiedzieć kto za porządek jest odpowiedzialny i wtedy nawet Ogry bez koszulki mogą pomóc (ja jakby co chętny i gotowy)
No przecie mowie, ze nie ma znaczenia czy z koszulka czy bez...
I chodzi wlasnie o to zeby osoby dbajace o porzadek jasno wiedzialy o tym.
Co do koszulek.. chodzilo o to ze jak juz masz koszulke i w niej pojawiasz sie na masie... to tak jakbys zglosil sie na ochotnika.. takie jest moje zdanie.
Domar wrote:jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą porządku pilnować
Jezeli tylko bedziemy mieli wspolna definicje tego porzadku..
bylaby to sytuacja idealna
Najlepiej byloby gdyby kazdy sie rozgladal i w razie czego reagowal...
To jednak nie jest naturalne, dlatego musi zostac jasno okreslone
kto i co