ktos moze jezdzi na takiej piescie? qrwa poroniony produkt. chyba po 200km bembenek szlag trafil, stuka niemilosiernie. nie to jak formula taiwan na maszynie
a to sorki bo nie sprecyzowalem:) ja o 9 mowie. byc moze jakis dobre sztuki wam wpadly bo gadalem z kolesiem z weelera i mowil ze strasznie duzo odsyla z reklamacja. jak widac shimano rulez no i nie ma jak zrywajace sie lx z tylu:)
hehe hardkora to se moge posluchac:) taki zmyslny to ja nie jestem. ale teraz zaluje ze nie dorzucilem troche grosza i czegos na maszynie nie wzialem. no nic, zawsze wszystko w praniu wychodzi:)
ja mam 8 deorke tył jak już behem napisał i od początku zdażało jej się przeskakiwać ale kilka tysięcy już zrobiła i ciągle działa chociaż przeskakuje od czasu do czasu. opinia wśród ludzi jest taka, że bębenek mają chyba z plasteliny zrobiony i lepiej już w alivio zainwestować bo jest twardsze
kurdeRYSIEKuwazaj wrote: ale teraz zaluje ze nie dorzucilem troche grosza i czegos na maszynie nie wzialem.
no tak, ale tylko sposob lozyskowania sie zmienia, to akurat w shitmano wydaje mi sie bardzo dobre - szybciej maszynowka luzow dostanie niz bieznie czy kulki sie wyrobia... tyle ze lozysko mozna wymienic... bieznie w korpusie piasty juz nie za bardzo. ale bebenek zawsze ma podobna konstrukcje...
Ja mam przod i tyl na Alivio, ale nie wiem jaki model, na razie kreca sie calkiem sprawnie, qpione w zeszlym roku w komplecie z obreczami i szprychami (gotowe kółka), model zeszlo-roczny , tak mi sie wydaje