srubka do bloku

Chcesz sie czegos pozbyc? Kupic? Pozyczyc? No to tutaj...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

srubka do bloku

Post by vigil »

poszukiwana. nie wiem czy leb to standart - fi jakies 8,5mm, imbus 4mm, dlugosc srubki 10mm (standart?), gwint - no wiadomo musi byc standart do kazdego buta. jak ktos ma na zbyciu to chetnie bo kon kulawy...
Attachments
srubecka.JPG
srubecka.JPG (59.55 KiB) Viewed 2345 times
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

vigil

Post by vigil »

moze i bylo ale...nie wiem w jaki sposob sobie Ty poradziles, ani gdzie na Kollataja odsyla mnie SWAT - kwiaciarnia czy sklep z telefonami? leb na krzyzak mnie nie interesuje - wez potem odzyskaj/zmien taki blok bez rozwiercania sruby :clever:
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

ja sobie poradzilem w ten sposob, ze znalazlem podobna srube w szufladzie z gratami.

a tobie przypadkiem nie zostaly po odkreceniu plastikowych plytek od butow z lidla? bo zdaje sie, ja w podobnych okolicznosciach znalazlem brakujaca. jesli bede pamietal, to wieczorem zajrze do szuflady. moze trafi sie jeszcze jedna. ;)
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

i tak tych srub po dluzszym czasie nie idzie odzyskac, trzeba wiertarka operowac, takze czy zwykla czy na krzyzak to jeden siur. sklep ze srubami jest przy koncu mysiej od staszica.
paprak
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by paprak »

rycho wrote: a tobie przypadkiem nie zostaly po odkreceniu plastikowych plytek od butow z lidla? bo zdaje sie, ja w podobnych okolicznosciach znalazlem brakujaca. jesli bede pamietal, to wieczorem zajrze do szuflady. moze trafi sie jeszcze jedna. ;)
Rychu dobrze gada, bardzo podobne (może ciut krótsze) śruby są po zaślepkach od butów Lidlowych

Nie wiem czy takich podobnych nie da się kupić w markecie budowlanym, ostatnio kupowałem śruby do zacisków hamulcowych i były z tego też ze stożkowym łbem.
Uja tam DOBRY !!!! :P
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

paprak wrote: ze stożkowym łbem.
z łbem stożkowo-płaskim z gniazdem sześciokątnym :P
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
vigil

Post by vigil »

rycho wrote:a tobie przypadkiem nie zostaly po odkreceniu plastikowych plytek od butow z lidla? bo zdaje sie, ja w podobnych okolicznosciach znalazlem brakujaca. jesli bede pamietal, to wieczorem zajrze do szuflady. moze trafi sie jeszcze jedna. ;)
i tak tez sie stalo :) jakby ktos byl w podobnej potrzebie to mam jeszcze 3 sztuki...
Post Reply