ja się trochę wstydziłam ..... chciałam zaproponować spłynięcie Świdrem jeśli się da jeszcze
nie mam też sprzętu pływającego ale może ktoś mógłby pożyczyć wraz z instrukcją żeby wypróbować
A moze ktos ma ochote na 'przejazdzke' 4 godzinna? Trasa Kolbiek - Siennica - Stoczek Lukowski, Parysow, Osieck. Tempo zwawe Robienia zdjec po drodze nie przewiduje
jak wycieczka foto to proponuję rezerwat Jedlina /koło Cegłowa/ to nawet Domara znad mgr wyciągnie
tylko nie wiem ile km i jak długo by to potrwało ....
Arkadyj wrote:A moze ktos ma ochote na 'przejazdzke' 4 godzinna? Trasa Kolbiek - Siennica - Stoczek Lukowski, Parysow, Osieck. Tempo zwawe Robienia zdjec po drodze nie przewiduje
postaram byc. o ile rozpuszczanie zakwasow bedzie odpowiednie - do 18ej byly ograniczenia, z przyczyn zrozumialych, prohibicja. zamierzam schowac sie za haka i jechac tak przez 2 godziny. mam nadzieje, ze doholuje mnie do domu i cos mu zaproponuje w podziece!
przeturlałem sie na góralu za Arkiem i jego szosunią (nawet czasami obok ) do Latowicza i wróciłem sam do Józefówa - czas 3h02min, 101km, avg hr 146, max hr 165
a my sie przeturlaliśmy za Sylwią do rezerwatu
wyszło mniej więcej 80km (dwa razy zapomniałem włączyć cholernej Sigmy)
w czasie 4.20 i średniej ok 18km/h
ps.wrzucam zdjęcia na ftp oczywiście nie obrobione bo mi się nie chce
Attachments
rezerwa....t
ol20100418_46bis.jpg (103.51 KiB) Viewed 4659 times
Dzieki Carloz za towarzystwo. Dzis w planach mialem zrobienie petli zajmujacej okolo 4h jazdy. Do Latowicza jechalem z Kamilem. Gdzies od Stoczka do Osiecka jechalem pod wiatr. Klnelem na czym swiat stoi ale trzeba bylo jechac. Ostatni odcinek to juz fajna jazda do domu.