Wybieramy sie z Carlozem na troche dluzsza wycieczke. Plan jest aby zrobic 100-110km. Trasa ktora jedziemy: Celestynow - Tabor - Osieck - Huta Garwolinska - Wilga - wioski nad Wisla - Otwock Wielki. Wyjazd 8 z parku. Zapraszamy chetnych
ja jestem za o ile odbiorę jutro rower
muszę przetestować nowy napęd i sprawdzić formę bo od dwóch tygodni nie byłem na rowerze więc jestem nastawiony lajtowo
GPS nie pomoże bo kamienie rozkradli, co do Huty Garwolińskiej to poczekam na kwitnące runo...
szykuje się poważna, męska wyprawa, wybieram wariant Strz
a ja jeszcze tych kamieni poszukam, ale nie tam gdzie mówił Herz, mam jeszcze jedno podejrzane miejsce. nie opiszę, będę musiał sam pojechać. wtedy bym zebrał ekipę, a w ten weekend raczej nie pojadę, bo mnie coś bierze :/
ps. generalnie te kamienie są/były na południe od drogi Ponurzyca - Kąciki
pps. co do innych kamieni to mieliśmy hen dawno jechać jechać do tychże położonych niedaleko Radachówki, do których bodajże dotarł Bartek (i sfocił przy okazji OGRomne mrowisko). tylko do tych to ja ogłaszam wyprawę w przyszłym tygodniu, bo ja chcę z Wami
edit: o ten wątek chodzi: http://otwock.org.pl/phpBB2/viewtopic.p ... e&start=40
Tylko przypominam, tą atrakcję robimy w PRZYSZŁYM tygodniu
Są zaznaczone na UMP od czasu mojej zeszłorocznej wyprawy
Pojechałbym tam jeszcze raz, bo zostały do znalezienia te szwedzkie okopy i rzymski cmentarz. Czy w przyszłym tygodniu, mogłaby być niedziela? Sobotę mam już zajętą.
A jutro co w końcu w planach? Szukanie rozkradzionych kamieni czy 100-110km asfaltem?
Miałem Ci podrzucić mapkę, ale jeszcze mnie na mówicie żebym z Wami kawałek przejechał
EDIT
Jestem chętny na szukanie kamieni albo jakąś przejażdżkę po lesie.