Carloz a daleko jedziesz? Ja bym sie tez gdzies wybral, chce zrobic tak okolo 100km. Mam juz trase lecz nie wiem jeszcze czy chce mi sie tak rano wstawac O ktorej musisz byc w domu?
a może ktoś chciałby wyskoczyć na rundkę Całowanie - Warszawice - Mariańskie Porzecze - Ostry Bór - Natolin - Łucznica - Jaźwiny - Celestynów - Otwock? Mam taką traskę opracowaną, około 3 km przez las, reszta (pewnie koło 80) po asfaltach. jutro o 9:30 w parku. ktoś by się pisał?
PS. tempo dostosowane do najwolniejszego, żadnego napinania się
A moze ktos ma ochotę na rundkę Międzylesie, Gorzów, Świnoujście, Gdańsk, Suwałki, Siemiatycze, Przemyśl, Zakopane, Wrocław, Międzylesie? Wszystko ze średnią 500 km/h. Myślę, że powinno być zajebiście
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Domar wrote:a może ktoś chciałby wyskoczyć na rundkę Całowanie - Warszawice - Mariańskie Porzecze - Ostry Bór - Natolin - Łucznica - Jaźwiny - Celestynów - Otwock? Mam taką traskę opracowaną, około 3 km przez las, reszta (pewnie koło 80) po asfaltach. jutro o 9:30 w parku. ktoś by się pisał?
PS. tempo dostosowane do najwolniejszego, żadnego napinania się
zamawiam 3 ladne ujecia kosciola w Warszawicach poprosze ladnie
Arkadyj, ja jutro jadę w teren, a ruszę około 7, bo muszę być w domu o 10.00, a w niedziele możemy polecieć gdzieś na szose dalej... Jeśli ktoś się pisze to dawać
korzystając z okazji że cyborgi w terenie zamierzam wyskoczyć na zwyczajową rundkę Łysa-bunkry-Lasek-Trakt-Torfy
cel:test Garmina i poszukiwanie klimatów
tempo lajtowe,niedobra herbata z cytryna gwarantowana
czekam w parku o12.00