Mazovia 2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mazovia 2007
Na www.mazovia.vel.pl sa juz podane terminy maratonow. Startujemy 1 kwietnia w Otwocku wiec powoli szykujcie juz forme 

- Giant Mike
Re: Mazovia 2007
Tia .. 1 kwietnia .. będzie niezły Prima AprilisArkadyj wrote:Na www.mazovia.vel.pl sa juz podane terminy maratonow. Startujemy 1 kwietnia w Otwocku wiec powoli szykujcie juz forme
M.
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Pojawily sie juz pierwsze informacje na temat Gwiazdy mazurskiej - 3 etapowego wyscigu rozgrywanego w okolicach Elku. Jezeli nic sie nie wydarzy niespodziewanego jestem juz raczej zdecydowany na start. Tutaj macie wiecej szczegolow: http://www.mazoviamtb.pl/indexgwiazda.php
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
mam dwu tygodniowy urlop w tym czasie i najprawdopodobniej też wystartuje
http://www.elk.pl/turys/dudafranciszek.htm
szybko sie decydować, są jeszcze 4 miejscówki
Klepek i ja+...?
http://www.elk.pl/turys/dudafranciszek.htm
szybko sie decydować, są jeszcze 4 miejscówki
Klepek i ja+...?
personal best: 304 km
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
Niestety w tym terminie mam inne "zajęcia" - pierwsza część WAKACJI 
Natomiast jedniodniowe maratony na mazowszu - obowiązkowo. Chyba że będą kolidować z MTB Marathon w Karpaczu, Złotym Stoku, Głuszycy, Krynicy i Istebnej. Ale gwoździem sezonu jest Jura Marathon

Natomiast jedniodniowe maratony na mazowszu - obowiązkowo. Chyba że będą kolidować z MTB Marathon w Karpaczu, Złotym Stoku, Głuszycy, Krynicy i Istebnej. Ale gwoździem sezonu jest Jura Marathon

Last edited by hak on 05 Feb 2007 12:31, edited 1 time in total.
- Giant Mike
Terminy Mazovii przejdą jeszcze pewnie pewne szlifowanie - szczególnie, że niektóre pokrywają się co do dnia z LBM. Pewnie kilka z nich zmieni dzień z niedzieli na sobotę.
Mi niestety na razie z planów wypada Wałbrzych, Piaseczno i Nidzica.
Michał
Mi niestety na razie z planów wypada Wałbrzych, Piaseczno i Nidzica.
Michał
- Arkadyj
Nie wiem czy Mazovia bedzie chciala przesuwac terminy swoich imprez. W zeszlym roku faktycznie bylo tak, ze byla ona podporzadkowana BikeMaratonowi. Od tego czasu zyskala renome, calkiem sporą ilosc wiernych uczestnikow... Po prostu kazdy bedzie musial dokonac wyboru gdzie pojechac.
Z innej beczki. Michal znana jest juz mniej wiecej trasa maratonu w Otwocku?
Z innej beczki. Michal znana jest juz mniej wiecej trasa maratonu w Otwocku?
- Giant Mike
Mniej więcej takArkadyj wrote: Z innej beczki. Michal znana jest juz mniej wiecej trasa maratonu w Otwocku?

Pierwsze 25km, potem już nie zdążyłem objechać i pomierzyć bo śnieg spadł. Pochwale się jak już ją omówimy z Zamaną i objedziemy - chce uniknąć marudzenia forumowiczów z Mazovii, którzy mogli by u trafić.
Michał
- Giant Mike
Odcinek ten oczywiście będzie, ale w miejscu, gdzie dojeżdza do traktu na Tabor walimy prosto na Bunkry, tam na Dąbrówkę, przed Dąbrówką na rozwidleniu w prawo, wsciekłe górki od tyłu, trochę kręcenia po tych szczytach, potem strumyk i powrót do Lasku, asfalt i w góre do Dąbrówki. Przez wieś do Kościoła i potem koło cmentarza do czerwonej dorgi. Dalej w górę do Pogorzeli, nawrót i tutaj jescze nie wiem. Pewnie odbitka w prawo w stronę PolHotu i polany, powrót, przecięcie drogi i tyły Łysej Góry, oczywiście podjazd pod łysą, na szczycie zjazd i nawortka "stokiem narciarskim", potem zaraz za Domem Dziecka przez wydmę w lewo, powrót do Anielina i dalej normalnie do tej kapliczki rowerzystów.Arkadyj wrote:To powiedz chociaz czy duzo sie zmieni. Czy do pokonania beda te same gorki? Czy bedzie ten odcinek, ktorego nie lubie prowadzacy niebieskim szlakiem rozpoczynajacy sie zaraz po minieciu lesniczowki?![]()
No i najwazniejsze, gdzie skrocic zeby objechac konkurencje
Kto zna teren to się domyśli jak to idze

Michał
- Giant Mike
Mondrala - coś Cię dawno na treningach nie było widacdzidek wrote:gdzie skrocic... zaraz za startem z biezni nie skrecaj w prawo na asfalt tylko tylko w lewo do mety
M.