Niedziela 18. kwietnia
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
nasza ekipa ukostytuowala sie po drodze do starej wsi, magda opuscila nas przed polhotelem a dolaczyl mlody, ktory "zbyt optymistycznie ocenil swoja jazde" z Arkiem i carlozem. Przyznam, ze i ja optymistycznie myslalem by pod wiatr pociagnac sie za nimi. suma sumarum - odpuscilismy i lekkim tempem udalismy sie przez Miejsce Mocy (schronisko), jednostke, 50tke do Taboru, Osiecka, Sobieniek , Sobieniow, Warszawic, Dziechcinca i przez Kosumce i Otwock Wielki do domu. Wyszlo tego 85 km a ze piekna pogoda to jeszcze udalem sie przez Zbojna Gore do Wesolej co dalo w sumie 106. Po drodze odwiedzilismy obumierajacy jalowiec - pomnik przyrody o monstrualnych rozmiarach
- Attachments
-
- jalowiec.jpg (95.04 KiB) Viewed 2092 times
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
AvSpeed 32,5km/h ze 135km? Nie chciał byś do M2 wrócić?Arkadyj wrote:
Wyszlo mi calej jazdy 135km w czasie 4h 09min.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Zalosna srednia i raczej kiepska jazda. Nogi po wczorajszym troche mnie bolaly poza tym cos w brzuchu mi jezdzilo. Mialem skrajnie niekorzystny wiatr, odcinek miedzy Stoczkiem a Osieckiem to wleczenie sie z predkoscia 29-32 km/h, przyspieszylem dopiero pozniej, gdy wiatr zmienil sie na boczny.
Z ciekawostek - za Parysowem widzialem jak Radek trenowal jadac za samochodem. Z tego jak mnie minal mysle, ze jechal 70-80 km/h
Z ciekawostek - za Parysowem widzialem jak Radek trenowal jadac za samochodem. Z tego jak mnie minal mysle, ze jechal 70-80 km/h
- dzidek
polecam za tirem między kołbielą a mostem w górze...Arkadyj wrote:

gg: 6607845
nam wyszło jakies 99.2leoheart wrote:a my sie przeturlaliśmy za Sylwią do rezerwatu
wyszło mniej więcej 80km (dwa razy zapomniałem włączyć cholernej Sigmy)
w czasie 4.20 i średniej ok 18km/h![]()
ps.wrzucam zdjęcia na ftp oczywiście nie obrobione bo mi się nie chce
jak dla mnie, to za duzo, jak na drugie wsiądniecie na rower w sezonie, co z reszta chyba bylo widac
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"