Giant Mike wrote:
A tak poważnie - to gdzie mieliście największe problemy ? Będzie to dobra podpowiedź dla znakująych trasę .
Michał
Ja tam nie wiem jak inni ale z kumplami robiąc objazd 07.08 - mieliśmy problemy w następujacych miejscach:
1) wjazd w lewo w czarny szlak z czerwonej drogi (jadąc w kierunku Karczewa) - tubylcy wiedza gdzie skrecić - przyjezdni (kumple) trochę się zapędzili... Znak pewnie będzie i będzie OK ale na wszelki wyopadek zapodaję...
2) Lisie Górki - niebieski szlak w okolicach wycinki lasu - droga troche kiepsko oznakowana - nie widać szlaku (chyba parę drzew wycięli czy co...)
3) Niebieski szlak - skręt według mapy w lewo i dojazd do Królewskiego Traktu - wcześniej jest skrzyżowanie i tutaj można dać za wczesnie w lewo dojeżdżając poprzedniej przecinki... tym bardziej ze oznakowanie takie sobie... W końcu pojechaliśmy dobrze ale były pewne wątpliwości
4) skret w lewo z Traktu w niebieski szlak (przed linią energetyczną) łatwo ominąć szczególnie jak się za...dala - pewnie tez znaki będą...
5) i dalej - trasa w okolicach G. Jankowskiego cżęściowo szlakami żółtym, zielonym i niebieskim, w okilicach Lasku i później po skrecie w lewo od jeziorka Jeziórko - tutaj nie mam pewności czy byliśmy na trasie czy nie. Liczenie mijanych przecinek (dróżek) powodowało że wszyscy (a było nas trzech) mieli inne wyniki.
Generanie problemy wynikły na "dole" trasy patrząc według oficjalnej mapki do tego stopnia że w ramach pocieszenia i wyregulowania GPS-ów analogowych daliśmy na stacje benzynową w Regucie i tam dpiero zaopatrzeni kilkoma browarami ruszyliśmy w stronę bunkrów co by sobie bufet zorganizować
Dalej trasa to już sofcik...
To tyle z mojej strony...