P.S
Nie spodziewalem sie tylu ludzi....startowalo 15 SUPER!
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
to juz staje sie standardem ale jakoś wcale mnie nie męczyMłody wrote:Gratulacje dla Ediego za zwycięstwo. Super zawody, świetni ludzie, świetna atmosfera (jak zwykle).
no wiesz to raczej nie zasluga 7 kotletow soyowych ktore zjadlem na obiad tylko tego co mialem na glowie:) nie no zartuje trocheleoheart wrote: od dzis zaczynam sie rozglądać za potrawami sojowymi,Rysiek powstałeś z kolan po Kozienicach i ...rzuciłeś mnie na kolana![]()
no uadnie, wolalas w krzalunach siedziec niz troche sie pointegrowac... ;)matildae wrote:Idąc za radą Behemotha rzuconą w przelocie ewakuowałam się na bezpieczną pozycję na drugim brzegu, skąd obserwowałam zmagania większości uczestników
NOWIUŚKIE KOŁOleoheart wrote: BROTHERS w normie![]()
szkoda że nie było wpisowego,byłoby na koło
![]()
Kurcze koło było jak najbardziej ok.. nigdy nie miałem z nim żadnego problemu chociaż już parę trazy porądnie przywaliłembehem0th wrote:tam nowiusienkie, do dupy bylo najwyrazniej skoro sie zlozylo. lepiej teraz niz 100km od domu.
co do zawodow to proponuje cos dluzszego, moze kolejnego alleja. bo te krotkie przejazdy wykanczaja... ;>
matildae? nie chcesz sie integrowac wtedy gdy wszyscy sa za integracją?behem0th wrote:no uadnie, wolalas w krzalunach siedziec niz troche sie pointegrowac...matildae wrote:Idąc za radą Behemotha rzuconą w przelocie ewakuowałam się na bezpieczną pozycję na drugim brzegu, skąd obserwowałam zmagania większości uczestników
bezpieczna pozycja niekoniecznie oznaczala drugi brzeg.
ps. Leo, ale my tak zle wypadlismy bo ze zlej strony jechalismy, nie ma co sciemniac, tak bylo... nie to ze ciency jestesmy.)))