mam zamiar wystartowac ale celuję w z góry upatrzone ostatnie miejsce
paler miter cd.: mienia XC, 17.07.2005, start godzina 16.00.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Jeśli kilka minut po 20, to wzrok masz jak najbardziej w porządku. Pewnie widziałeś mnie jak już zjeżdżałem z trasy w stronę Mlądza. Mój wzrok bez okularków jest trochę słabszy, ale w sumie też zauważyłem dwie osoby (tylko nie rozpoznałemleoheart wrote:nawet chyba mignęła mi koszulka OGR albo mnie juz wzrok myli
cookie monster
- Creeping Death
- NApierdalator

Młody kurna dajesz tam czadu nad tą mienią!!! chyba za bardzo chcesz wygrać w niedzielę - tylko sie nie połam... Co do kasków - ja jadę bez, bo po pierwsze primo nie mam, a po drugie (też primo) bez kasku czuję się bezpieczniej
jakoś to coś na głowie by mi chyba tylko ruchy krępowało... A co do Leo to ty nic nie mów o ostatnim miejscu bo trasa jest na tyle pokręcona i przygodowa że wszystko może się wydarzyć.. Już sie nie mogę doczekać niedzieli.. Pojeździmy zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich 
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
- Creeping Death
- NApierdalator

Trochę słabszy - przecież ty bez okularów to jesteś ślepy jak kretEdi wrote:Mój wzrok bez okularków jest trochę słabszy, ale w sumie też zauważyłem dwie osoby (tylko nie rozpoznałem) - czyżbyś jechał razem z żoną.
ja to nie wiem jak ty bez okularów w niedziele pojedziesz?
Po omacku???
POWERADE- Jebne czy wstane??
Howgh jak mówia Indianie!Edi wrote:Jeśli kilka minut po 20, to wzrok masz jak najbardziej w porządku. Pewnie widziałeś mnie jak już zjeżdżałem z trasy w stronę Mlądza. Mój wzrok bez okularków jest trochę słabszy, ale w sumie też zauważyłem dwie osoby (tylko nie rozpoznałemleoheart wrote:nawet chyba mignęła mi koszulka OGR albo mnie juz wzrok myli) - czyżbyś jechał razem z żoną.
pomyslałem ze tak szybko mógł przemknąć tylko Edi brat Czarka
sie nie pozabijajcie, jeszcze tylko pare h... ;)
w ogole widze ze wszyscy cos zbyt powaznie wzieli sobie do serc, ja tam tylko 2 razy smiglem... ale tez mam zamiar wygrac :P
nadal ni ma stoperow. kto ma stoper niech da znaka.
w ogole widze ze wszyscy cos zbyt powaznie wzieli sobie do serc, ja tam tylko 2 razy smiglem... ale tez mam zamiar wygrac :P
nadal ni ma stoperow. kto ma stoper niech da znaka.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum

ano tez tak mysle ze zakrety blisko skarp mozna pooznaczac.
co do kierunku to hmm...
co do kierunku to hmm...
to wpadnij wczesniej, pomoc sie przyda:) mysle ze przed 15 sie pojawie, o 14 z domciu wyrusze. jak ktos jeszcze chetny zapraszam, bedzie razniej:)Yanek wrote:JA też jestem chętny na znakowanie. Tylko jak zwykle mnie oleja
a co do startu, to ustalcie, bo nie ma co znaczyc trasy na calej dlugosci. chodzi o to ze jadac od lubelskiej trza oznaczyc co innego anizeli od debu.
dajta znaka przed 1400
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum

proponuje nastepujacą liste startowa:
1.CZAREK
2.EDI
3.MŁODY
4.BEHEMOTH
5.SOJOWY RYSIO
6.LEOHEART
kolejnośc wynika z osiagnięc na Uphillu Borowa i bezpieczeństwa,teoretycznie jechalibysmy od najszybszego do najwolniejszego,choć pierwszy numer startowy niekoniecznie jest najlepszy biorac pod uwagę niespodzianki na trasie,tę kwestię wypada jeszcze omówić przed startem,przydałoby sie kilka osób wspomagających,może jakies przyjadą,
czy ktos jeszcze ma zamiar startowAć?
o ile wiem odpadł POPEYE i CHMIEL,,nie wiem nic o YORKU,DOMARZE,KOMARRZE,CHISTE,YANKU
wszystkich forumowiczów zapraszam jesli nie na start to na przejażdżkę bo pogoda jest super a ściezka nad Mienią to chyba najbardziej malownicza trasa w okolicy
ps.rusz sie BIG BLACK,JACQ może dasz radę?
1.CZAREK
2.EDI
3.MŁODY
4.BEHEMOTH
5.SOJOWY RYSIO
6.LEOHEART
kolejnośc wynika z osiagnięc na Uphillu Borowa i bezpieczeństwa,teoretycznie jechalibysmy od najszybszego do najwolniejszego,choć pierwszy numer startowy niekoniecznie jest najlepszy biorac pod uwagę niespodzianki na trasie,tę kwestię wypada jeszcze omówić przed startem,przydałoby sie kilka osób wspomagających,może jakies przyjadą,
czy ktos jeszcze ma zamiar startowAć?
o ile wiem odpadł POPEYE i CHMIEL,,nie wiem nic o YORKU,DOMARZE,KOMARRZE,CHISTE,YANKU
wszystkich forumowiczów zapraszam jesli nie na start to na przejażdżkę bo pogoda jest super a ściezka nad Mienią to chyba najbardziej malownicza trasa w okolicy
ps.rusz sie BIG BLACK,JACQ może dasz radę?
Last edited by leoheart on 17 Jul 2005 11:44, edited 1 time in total.
- Creeping Death
- NApierdalator

- Creeping Death
- NApierdalator

- różowy łokieć
- Buszujacy w forum

Gratulacje dla Ediego za zwycięstwo. Super zawody, świetni ludzie, świetna atmosfera (jak zwykle).
Trasa wymagająca, mnóstwo zakretów, drzewek, korzeni, no i urwisk przy Mieni.
PS Tylko nie moge pojąć ludzkiego chamstwa, braku wyobraźni (kłoda drzewa na środku ścieżki
" Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam tu, tu, tu,...."
Trasa wymagająca, mnóstwo zakretów, drzewek, korzeni, no i urwisk przy Mieni.
PS Tylko nie moge pojąć ludzkiego chamstwa, braku wyobraźni (kłoda drzewa na środku ścieżki
" Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam tu, tu, tu,...."
personal best: 304 km
no i wystapiles ;)))Creeping Death wrote:Ja Ci dam support - jeszcze wystąpię jako gwiazda wieczoruuuuuu.
:twisted:
dzieki za przybycie, szczegolnie dla Magdy i Spidera za pomiar czassu. :)