namierzylem

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
yorek
Wrak czlowieka

namierzylem

Post by yorek »

rezerwat bocianie gniazdo, calkiem przyjemnie tam jest - ławeczki, wiaty itp. tylko komarów od pyty, następnym razem wezme US622 i dokładniej oblukam teren.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

i co, i co, i co tam jeszcze jest? ;)
bym pojechal, ale sam rozumisz, prace pseudonaaukowe ;)
a w ogole to ten cholerny dlugi dzien zmyle mi cos zapodaje, bo przyswajam wiadomosci dopiero po zmroku, czyli aktualnie za pozno :>
czlowiek sie nie obejrzy a juz znowu jasno...
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

No to skrobnji jakies namiary jak dojechac....Egoista no !
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

miałem wczoraj problemy z dostępem do netu więc nie mogłem już nic napisać ale uprzedzając pytanie behema odpowiem od razu: nie robią ;>

a jedzie się tam tak....jedziemy do Celestyny, jedziemy koło schroniska dla psów, przejeżdżamy przejazd i zasuwamy prosto na Kołbiel. Po jakimś czasie w lewo odchodzi droga asfaltowa, mijamy ją i jedziemy dalej prosto. W kulminacyjnej chwili naszym oczom ukaże się parking leśny (po lewej stronie drogi). W tym miejscu w prawo odchodzi również droga w las (gruntowa) i właśnie tam zobaczyć można tabliczkę kierującą na bagno i w przeciwnąs trone do gajówki. nas interesuje bagno więc jedziemy w lewo, wykonując skręt o 90stopni i wjeżdżając w las przy pierwszym widocznym szlabanie. jedziemy sobie tą drogą i jeśli chcemy jechać moim wariantem to przy rozjeździe z chatką ruchatką skręcamy w lewo i po kilkuset metrach skręcamy w wąską ścieżkę między wielkimi paprociami - oznaczona jest jako szlak zielony. dalej trzymamy się tego szlaku i już nie sposób zablądzić - mam nadzieję że jasno napisałem
paprak
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by paprak »

jasno , aż jestem conajmniej OSTRO PORAŻONY ;)
Uja tam DOBRY !!!! :P
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

dzieki yoreczku za odpowiedz, bo tak sie zastanawialem, jak by tak kulturalnie na forum o to zapytac... ;)
Last edited by behem0th on 01 Jun 2004 19:42, edited 1 time in total.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

boszzz.......co Ci jest - behem? choryś? może trzeba jakies gusła odprawić albo bańki Ci postawić??? Ty chcesz kulturalnie?
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

a czy ja kiedys bylem niekulturalny? ;)

ale ogolnei to masz racje, wiesz, niewyspany chodze...
Post Reply