4 stycznia
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
4 stycznia
Zima w pełni
Planuje rano o 9.30 poprzecierać trochę leśnych szlaków i przywitać panią zimę, staruje spod mostu kolejkowego po stronie Józefówa. Ktoś chętny? Pisać, bo inaczej nie zajeżdzam tam

Last edited by carloz on 04 Jan 2009 00:21, edited 1 time in total.
MTB + /\/\/\/\/\ = 

a ja dziś przecierałem drogę do Wwy i to dosłownie
do Falenicy poślizgi niekontrolowane, potem czarny asfalt i na koniec zakładanie śladu na ścieżce Wałem
dwa razy gleba na niewidocznych krawężnikach śliskie okrutnie
całość prawie dwie godziny
ps.kask sie na szczęście nie przydał ale ochraniacze na łokcie
jak najbardziej
nie wiem jak to sie dzieje ale z uporem maniaka wciąż walę się na lewy już totalnie zbity łokieć,co mi trochę rana się zagoi to znowu ..jeb

do Falenicy poślizgi niekontrolowane, potem czarny asfalt i na koniec zakładanie śladu na ścieżce Wałem

dwa razy gleba na niewidocznych krawężnikach śliskie okrutnie

całość prawie dwie godziny

ps.kask sie na szczęście nie przydał ale ochraniacze na łokcie
jak najbardziej

nie wiem jak to sie dzieje ale z uporem maniaka wciąż walę się na lewy już totalnie zbity łokieć,co mi trochę rana się zagoi to znowu ..jeb

Ja rozdziewiczałem scieżki nad Wisłą od Falenicy, do ujścia Świdra, potem wzdłuż Świdra. Dalej pojechałem na Torfy zobaczyć łyżwiarzy naszych, ale chyba nikomu się nie chciało odśnieżać
Pokręciłem się jeszcze trochę nad Świdrem po stronie Józefówa. Gleb zero, ale zawsze ciągneło na lewo zgodnie z teorią Dzidka
Teraz tylko lipa, bo nie ma gdzie umyć bajka (nie spuściłęm ostatnio wody z hydrantu i zamarzło
), a sól go żre....

MTB + /\/\/\/\/\ = 

- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Dlatego cały ważny sprzęt na rowerze jest po prawej stroniedzidek wrote:leo chyba wszyscy tak mają, jak jesteś praworęczny to wywalasz się tylko na lewą stronę... nigdy się nie wywaliłem na prawą

Michał
ps. rozwaliłem sobie oba barki, ale pierwszy był lewy.
Plannja Racing Team || GG#: 130876