Ok, robimy tak - proszę na PM rozmiary i wersje - z flagą czy bez, to sporządze listę chętnych, STRZ zajmiesz się projektem? Bo w sumie to można im podesłać jpg i przy zamówieniu powyżej 300zł nie doliczają sobie nic za przygotowanie projektu
hm a co jest z tym projektem w Corelu?przecież robimy to już po raz n-ty,czy nie można raz wreszcie go gdzieś zdeponować i korzystać z niego w stosownym momencie?
a gdyby tak chciec koszulke KPO Śprychy zrobic Uśmiech krzywy w sensie z tylca to, a z fronta, to co wszyscy? dalo by sie to podczepic pod to zamowienie?
Mysle że nie powinno być problemu, chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko
A na kiedy realnie byłby projekt?
Przypominam chętnym o rozmiarach i szególach dotyczących wersji koszulki - ślijcie na PM
czy ta koszulka będzie z dlugim czy krótkim rękawem? bo ten projekt namieszał mi w głowie. Myślałem że z krótkim. Z którego wzoru z ich www rozmiar brać?
Dzięki. bedzie szybka odpowiedź, ja szybko na PW dam znaka.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
czy ktos poza BB ma jeszce ten projekt? najepiej z fontami
albo czy moze mi ktos powiedziec, jak nazuywa sie ta czcionka ktora jest zrobiony nick i napis na plecach??
Attachments
o tej czcionce mowie
ionka.jpg (17.1 KiB) Viewed 4853 times
Last edited by strz. on 24 Nov 2008 14:04, edited 1 time in total.
A może byśmy zaczęli się trzymać jednej czcionki i jednego układu nadruków na koszulkach? Proponuje ostatnia wersje, ponieważ jej powstało najwięcej i narazie zapowiada się, że firma nie będzie zmieniana
A propo rozmiarów - ja nosze M-ki i tutaj też M-ka, ale jeśli po pomiarach wyszło co wyszło, to mysle że to jest najbardziej miarodajne
A a propo rodzajów koszulek - pierwsza koszulka na stronie to męska o gramaturze 190g, potem damska, potem długi rękaw itp (są podpisy pod zdjęciami...)
Attachments
ostatnia wersja koszulek
koszulka_krtka_195.jpg (175.11 KiB) Viewed 4752 times
czyli ropzumiem, ze chcecie jakims kwadratowym nudnym arialem? no dobra - poprosze w takim razie tego fonta na maila i juz. Tak zrobie OGR, ale KPO Sprychy zrobie "swoja" czcionką