kurwa mać
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
To by chyba oznaczało zatrzymanie funkcji życiowychstrz. wrote:to przynajmniej tzreba to wylezec, a nie przy kompie siedziec
widac nie czujesz sie tak zle, skoro siedzisz o wlasnych silach, a i zakląć siarczyscie choroba nie przeszkadza
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A kto mówi, że nie mam...?Hunter wrote:Szczęśliwi ci, którzy nie maja większych problemów
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jesus has changed your life... Save changes?
gg: 7509379
gg: 7509379
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Shit, dzis byl pechowy dzien. Wracajac z pracy kolo Siekierkowskiego zlapalem gume. Dojezdzajac do ronda na wale znow poczulem flaka w przednim kole. Tym razem najprawdopodobniej zlapalem gume bo opaska chroniaca wnetrze obreczy zsunela sie i i nypel uszkodzil detke. Telefon do przyjaciela i po 30 min zjawil sie Carloz z latkami. Niestety w tej temp. klej nie mial zamiaru schnac i gestniec. Cale szczescie blisko bylo do sklepu rowerowego i po chwili Carloz przyjechal z dwiema nowymi detkami.
Podroz zamiast trwac 50min trwala 2h30min. Od dzis woze dwie detki
Aha, wielkie podziekowania dla Carloza ze poratowal mnie i przyjechal z odsiecza.
Podroz zamiast trwac 50min trwala 2h30min. Od dzis woze dwie detki

Aha, wielkie podziekowania dla Carloza ze poratowal mnie i przyjechal z odsiecza.
no, dzis byl pechowy dzien, zaczelo sie o 6.40 od baby w kasie w otwocku ktora jak zwykle czegos nie mogla, tym razem nie mogla wydac z 50zl. bo ona ma to co klienci przynosza, a pewnie klienci przynosza jakas pojebana kase ktora nie mozna wydawac. niech je ch. strzeli.
pozniej juz bylo gorzej.
ale ale, wczoraj bylo jeszcze gorzej. do milanowka 60km jechalem 3h. nazad kolejne 3h. super organizacja ruchu na kolei. planowane opoznienia i inne cuda...
pozniej juz bylo gorzej.
ale ale, wczoraj bylo jeszcze gorzej. do milanowka 60km jechalem 3h. nazad kolejne 3h. super organizacja ruchu na kolei. planowane opoznienia i inne cuda...
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
heh.
no a dzis odkrylem nowa technike na podniesienie przychodow KM.
zlikwidowano okienko kasowe na zachodnim, zostaly dwa okienka obslugujace caly dworzec. kolejka na oko ze 40 osob, podroznym zostaje wsiasc w pociag i kupic bilet za dodatkowa oplata 2zl od kanara.
na ta okazje chyba wyposazyli ich w nowe, ladne terminale ktore drukuja bilety. brawooo..
no a dzis odkrylem nowa technike na podniesienie przychodow KM.
zlikwidowano okienko kasowe na zachodnim, zostaly dwa okienka obslugujace caly dworzec. kolejka na oko ze 40 osob, podroznym zostaje wsiasc w pociag i kupic bilet za dodatkowa oplata 2zl od kanara.
na ta okazje chyba wyposazyli ich w nowe, ladne terminale ktore drukuja bilety. brawooo..
"Ten, tego..." to robi Maniek z Łaskarzewa. Jeździ w ostatniej służbowce tym dębliniakiem o 17:16 z Centralnego. Wsiada na Gocławku i zaczyna od rozpicia "półlitry" z kolegami. A potem, to już jakoś leci