22.10 g11.30
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
22.10 g11.30
jak już skończycie wylewać jad nad moim postem to może ktoś zechce wybrać się na rower w ramach reanimacji ducha. maks 2 godziny spokojnym tempem gdzies po lasach i polach
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Ja jak już dotrę do domu to w ramach leczenia kaca pojade w teren objechać kilka pomysłow na nowy maraton - okolice Celestynowa, Lasku i Dąbrówki - pewnie jakaś godzina 14-15 mam nadzieję.
Michał
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
to ja wam dam dobra radę - jakby wam przyszło do głowy pojechać polną drogą z Podbieli do Całowania to wiedzcie, że trzeba mieć mocny charakter w nogach. wydobywają tam torf i sprzetu ktoś chyba pilnuje, tzn. ludzi nie widziałem za to luzem latało pare całkiem dużych psów :/
do Pokrzewki - pewnie znasz ludzi, którzy w Podbieli przy OSP ustawili tablicę z opisem bagna, ścieżki i mapą - powiedz im żeby następnym razem mapy nie robili w lustrzanym odbiciu
do Pokrzewki - pewnie znasz ludzi, którzy w Podbieli przy OSP ustawili tablicę z opisem bagna, ścieżki i mapą - powiedz im żeby następnym razem mapy nie robili w lustrzanym odbiciu

- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
a mówią , ze to kobiety mają problem z czytaniem map
to nie jest lustrzane odbicie tylko schemat zorientowany na N, wiele osób ma problemy z przeniesieniem na teren i jest to niestety dość częsty błąd
yorek napisz mi jak odbierasz BC, inni też jak mogą i mają ochotę, dzięki

to nie jest lustrzane odbicie tylko schemat zorientowany na N, wiele osób ma problemy z przeniesieniem na teren i jest to niestety dość częsty błąd
yorek napisz mi jak odbierasz BC, inni też jak mogą i mają ochotę, dzięki
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
może i jest zorientowany na N, mało mnie to obchodzi ;p jak czytam mapę to nie trzymam jej przed sobą do góry nogami. Poza tym jakoś nie zauważyłem na niej dużej strzałki oznaczającej północ (co nie znaczy że jej nie ma tylko jest mało charakterystyczna). Poza tym dla 99,99999% ludzi trochę głupia jest sytuacja w której patrzą na mapę, która pokazuje im że mają iść w lewo podczas gdy ścieżka wiedzie w prawo. ogólnie pomysł mało intuicyjny.
a jak odbieram bagno - nie podoba mi się. musze pomyśleć nad głębszym rozwinięciem ale jak dla mnie to nie wygląda jak rezerwat przyrody tylko zaniedbane nieużytki
a jak odbieram bagno - nie podoba mi się. musze pomyśleć nad głębszym rozwinięciem ale jak dla mnie to nie wygląda jak rezerwat przyrody tylko zaniedbane nieużytki