(na zdjęciu jestem w służbowej koszulce grupy kolarskiej ze szpitala grucy- może jest szansa na podwyżkę za poświęcenie w w promocji firmy)
Rajd Gringo 2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Rajd Gringo 2006
Poniżej zdjęcie reprezentacji Otwocka (jednoosobowej) na długodystansowym rajdzie na orientację Gringo.- 40 km rower,15 kajak,20 marszobieg.Czas uzyskaliśmy przyzwoity 8:30,udało się nawet skończyć część rowerową w czołówce, ale niestety dyskwa za utopienie karty.
(na zdjęciu jestem w służbowej koszulce grupy kolarskiej ze szpitala grucy- może jest szansa na podwyżkę za poświęcenie w w promocji firmy)
- Attachments
-
- gringo06_05.jpg (51.84 KiB) Viewed 4303 times
gg 9789195 skype aiwa777323
na trasie było kilka "zadań specjalnych" i jedno z nich właśnie takie mokre
- jeśli wyszło ,że się chwalę ,to przepraszam , nie miałem takiego zamiaru - zresztą nie bardzo jest czym - może w przyszłości jak trafi się pudło (he he )
uważam że harp jest trudniejszy - tutaj mieliśmy mapę 50 000 i zróżnicowany rodzaj wysiłku

- jeśli wyszło ,że się chwalę ,to przepraszam , nie miałem takiego zamiaru - zresztą nie bardzo jest czym - może w przyszłości jak trafi się pudło (he he )
uważam że harp jest trudniejszy - tutaj mieliśmy mapę 50 000 i zróżnicowany rodzaj wysiłku
gg 9789195 skype aiwa777323