Na żywo z TC2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
O pierwszym etapie:
"No dobra, nie będzie tak strasznie. Mimo, że najdłuższy ze wszystkich to jest poprowadzony głównie asfaltami. Dopiero po 60 km kręcenia po mało górzystym terenie zacznie się poważny podjazd o przewyższeniu około 500m. Potem już tylko zjazd i meta w Komańczy."
zrodlo cytatu: napieraj.pl
Ten podjazd po 60 km to pewnie na Chryszczatą.
ps. W zeszłym roku na TC chyba najbardziej deficytowymi zasobami były środki do smarowania łańcucha - ciekawe jak jest w tym roku. Czy Czarek i Jasiek są należycie zaopatrzeni ?
"No dobra, nie będzie tak strasznie. Mimo, że najdłuższy ze wszystkich to jest poprowadzony głównie asfaltami. Dopiero po 60 km kręcenia po mało górzystym terenie zacznie się poważny podjazd o przewyższeniu około 500m. Potem już tylko zjazd i meta w Komańczy."
zrodlo cytatu: napieraj.pl
Ten podjazd po 60 km to pewnie na Chryszczatą.
ps. W zeszłym roku na TC chyba najbardziej deficytowymi zasobami były środki do smarowania łańcucha - ciekawe jak jest w tym roku. Czy Czarek i Jasiek są należycie zaopatrzeni ?
Oby tak dalej!leoheart wrote:na razie bomba![]()
34.Cezary Szymański Lutyk Jan Geant Polska MTB Team 06:06:53

Creeping Death w sms'ie o 19:32 wrote:"Dziś to była typowa szosa (niestety nie na Jaśka rower). Dwóch gości jedzie wielkim tandemem - kręcili na asfalcie ponad 80km/h!! ale teren to ja im współczuję."
cookie monster

Godz. 17:11 (niedziela)
Jacyś goście jadą na tandemie!! Respekt!!
Godz. 17:15
Jesteśmy pod OGRomnym wrażeniem!! To tandem górski ale... To on ma ze 3 metry długości!! Nie wyobrażam sobie..... Teraz właśnie przyjechali!!
Godz. 17:46
Pisz Ty mnie to prędko Synek: dystans 93,5km, czas 386,52M
Godz. 18:13
... Kładziemy się na godzinę co by odpocząć potem. W planie skrzynka piwa, kolacja, piciu i lu lu

Godz. 18:56
DO Lea: Dzięki za MMS cokolwiek tam jest. Niestety mój telefon nie obsługuje

Godz. 19:44
Idziemy spać. Odezwę się jutro.... Pozdrawiamy wszystkich!!!!
Godz. 19:48
Wyniki.... kat open miejsce 46. W kat "MEN" 33. Może jutro będzie lepiej...Podeślijcie więcej koksu!!!!

(Powiedziałem mu żeby spał i żeby mu się spirytus przyśnił)
Godz. 20:04
He he.... właśnie mi się śnił. Tylko mnie obudziłeś!!!!

Nie no! Nie mogę usnąć bo jeszcze za widno jest :/
Godz. 6:53 (ponidziałek)
Powiem Ci że mamy przejebane!! Całą noc padało!! Teraz dla odmiany leje!! Dziś będzie ciężko :/ Trzeba to przeżyć

Godz. 8:26
Dobra Pany!! ... Leje nadal... pół godziny do startu... nie wygląda to wesoło... ale zawsze mogło być gorzej - śnieg czy coś

Last edited by Cycu on 14 Aug 2006 08:45, edited 1 time in total.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930

wyniki II etapu :25.Cezary Szymański Lutyk Jan Geant Polska MTB Team 7:56:50
po II etapach:
27.Cezary Szymański Geant Polska MT Lutyk
14:03:43
6:06:53 34 I etap, 7:56:50 25 II etap
pną sie

Last edited by leoheart on 14 Aug 2006 20:28, edited 1 time in total.