OTWOCKI MARATON ROWEROWY AMATORÓW
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
OTWOCKI MARATON ROWEROWY AMATORÓW
"Otwocki Klub Sportowy „START”, Urząd Miasta Otwocka zapraszają na I OTWOCKI MARATON ROWEROWY AMATORÓW kobiet i mężczyzn: 27 maja 2006 rok godz. 10.30 stadion OKS „Start”. Zgłoszenia do 24 maja br. do godz. 14.00 w sekretariacie Klubu lub tel: 0 22 779 24 26 w. 10."
Na razie nic bliższego nie wiem, jak się dowiem to powiem.
Na razie nic bliższego nie wiem, jak się dowiem to powiem.
"Te oveczky ne bekają."
Takiej imprezie należy się stanowcze- niet.
Maraton pod publiczkę w czasie (27.05) gdy 35km od Otwocka w Piasecznie jest organizowany "kalendarzowy" maraton - też amatorski!!
Przypomina mi to malowanie trawy na zielono w wojsku, wiadomo-przyjedzie generał.
"Orgowi" chyba kazano albo, co gorsze nie rozróżnia on kolarza od rowerzysty i nie wie dla kogo ma być ta impreza?
A definicja jest prosta: Rowerzysta to taki człowiek którego rower morduje a kolarz- odwrotnie.
Rowerzysta jest ciągle zwarty i gotowy a kolarz musi się przygotować itd.
Apeluję do "orga" Pierwszego czerwca jest Dzień dziecka- tam wydajcie kase. Maraton dla rowerzysty to zbyt ciężkie wyzwanie chyba, że do 10km i o taki maraton tu chodzi.
Maraton pod publiczkę w czasie (27.05) gdy 35km od Otwocka w Piasecznie jest organizowany "kalendarzowy" maraton - też amatorski!!
Przypomina mi to malowanie trawy na zielono w wojsku, wiadomo-przyjedzie generał.
"Orgowi" chyba kazano albo, co gorsze nie rozróżnia on kolarza od rowerzysty i nie wie dla kogo ma być ta impreza?
A definicja jest prosta: Rowerzysta to taki człowiek którego rower morduje a kolarz- odwrotnie.
Rowerzysta jest ciągle zwarty i gotowy a kolarz musi się przygotować itd.
Apeluję do "orga" Pierwszego czerwca jest Dzień dziecka- tam wydajcie kase. Maraton dla rowerzysty to zbyt ciężkie wyzwanie chyba, że do 10km i o taki maraton tu chodzi.