Młody, ale Ty to tak na serio? bo nad wersją czteroosobową jakby się dało zebrać drużynę to bym się mocno zastanowił. tylko, że jak ja pojadę to niestety super-dobrego miejsca raczej nie będzie.
Mlody jezeli myslisz o tym powaznie to i ja bym sie przylaczyl. Sam nie dam rady, jednak w dwojke byloby to calkiem ciekawe przezycie Daj znac jezeli zdecydujesz sie na 100%
Widać nie wyczułem Aluzje ojca dyrektora czasem dla mnie niezrozumiałe najwidoczniej są
Mlody jezeli myslisz o tym powaznie to i ja bym sie przylaczyl. Sam nie dam rady, jednak w dwojke byloby to calkiem ciekawe przezycie Daj znac jezeli zdecydujesz sie na 100%
Arkadyj, widzę że jednak mnie byś z tego teamu eliminował
Arkadyj może jechać z Młodym w grupie 2 osobowej a prócz tego można stworzyć jeszcze grupę 4 osobową.
Ja też się mocno zastanawiam i jak by jeszcze ze 2 osoby były chętne to można spróbować. Nie koniecznie dla wyniku a dla samego siebie.
Domar nikt Cie nie eliminuje. Tak naprawde ma to byc przede wszystkim dobra zabawa i mozliwosc przezycia przygody niz jakas specjalna rywalizacja Najlepiej gdyby ujawnily sie osoby chcace wystartowac, sposrod ktorych wyloniloby sie team(y) 2 lub 4 osobowy?? Mlody jedzie sam, pozostaje ja, Domar, byc moze takze moj kolega. Ktos wiecej?
Btw, Brick pewnie oprocz wsparcia browarniczego przydaloby sie wsparcie zywnosciowe w postaci cieplych posilkow Dobrze gotujesz??
nie no spoko, przeca żem tylko żartował - taki głupi humor przed examinami :/ ja bym na pewno jechał nie dla wyniku, a dla przeżycia tego. tym większy podziw dla Młodego a na zebranie się jeszcze parę dni jest