Rower troszkę podszykowałem. Ale nadal mam kłopot z przednią przerzutką (nie chce odbijać w dół)
P.S: Czy to mój komp szaleje czy to jakieś błędy na forum. Bo Edi ma Avatar Spidera a w moich postach zamiast buziek widzę obrazy Beksińskiego
To jakaś paranoja
Wy też to widzicie??
Nic nie jadłem nie piłem i nie paliłem. Nawet nie wąchałem Nie kułem się ani nie wchodziłem w trans.
To się dzieje naprawdę (bez kitu !)
Zresztą mam świadka. Edi też to widział
nie nie ... HG53. Właśnie łańcuch nabyłem
A chyba mnie już puściło bo wszystko wróciło do normy. Ale niezła faza wam powiem (ciekawe co to za siówax był??)
pieniądze to nie wszystko,liczy sie duch
ps.jeszcze sie zastanowie nad tym stanowiskiem bo jakoś pieniądze sie koło mnie nie kręcą ...ani ja koło nich tym bardziej
z racji tego ze na harpa nie dotre postanowilem sobie dogodzic w inny sposob:) dzis wlasnie kupilem sobie nowy rower, normalnie prosto ze sklepu:) wywalilem na to wiecej niz cala tygodniowke, ale bylo warto. niedawno wrocilem z testow i jestem very very happy. osprzet nie jest rewelacyjny. bo klasy altusa, ale chodzi bardzo ladnie. zajeboscie mi sie smiga na tym bajku, ramka 100 razy lepsiejsza niz moja w polsce:D
to tyle, chcialem sie z wami podzielic wesola nowina:D
przy okazji, do chcacych jechac pociagiem, trzeba kupic w pn bilety. niestety w kasie w otwocku panie nie widza ile maja tanich biletow, dopiero wychodzi to przy zakupie... ;)
kurdeRYSIEKuwazaj wrote: wywalilem na to wiecej niz cala tygodniowke
ja na swoj wywalilam więcej niż miesięczną dolę... i obawiam się, że nie jest to kwestia ceny sprzętu... Gratulacje, fajnie, znam to uczucie radości
A co do biletów na tlk - może lepiej spróbować to załatwić w Warszawie, może tam będą potrafili powiedzieć, czy sie wszyscy załapiemy na te tanie.. bo jak nie to ja chyba czekam na zniżkę z harpa i.. no nie wiem - może tym pośpiechem jednak da radę?