Trzeci (zimowy) alleycat
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
cos efektow nie widac... ;)
na ftpie z masy fot ni ma.
na ftpie z masy fot ni ma.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
nooooo w koncu... ;)
ja z 95% pewnoscia na alleju sie pojawie
ja z 95% pewnoscia na alleju sie pojawie
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Taaak... musze domalowac Yorkowi lepszą mineEdi wrote:Trwa ich intensywna obróbka w fotoszopie ;>.

A powaznie to mialem problem z łączem netowym.
Wlasnie koncze wysyłać fotki na FTPa.
P.S
Uwaga jakosc jest dosc...słaba dopiero sie ucze tego aparatu

Minolta troszke inaczej sie foci niz zwykłą "małpką".
Napewno fotki nie sa ....artystyczne jak te Yorka

Personal best 200km
No tak...sorki Domar
Ale to Yorek zaczął 

Last edited by spider on 06 Dec 2005 21:21, edited 1 time in total.
Personal best 200km
dobra, traska już jest, będzie w sumie 13 punktów (oby nie pechowe:) ). co do kwestii finansowych - koszt organizacji będzie symboliczny, bo Spider zaoferował, że może pokserować mapy i manifesty, dlatego niemalże cała składka idzie na zwycięzce. po alleju myślę, że miło byłoby jakieś ognisko zrobić (o ile nie będzie jakiejś ostrej i mokrej odwilży). chcę jeszcze raz spytać, kto jeszcze wystartuje, bo na razie wydaje mi się, że startują:
-Marta (masz znaleźć tą czapkę
)
-Edi
-Czarek (nie?)
-Behem
-Yorek
-Leo (mam nadzieję, że się namyśliłeś
-Hunter
-Matronix
I mam nadzieję, zę to nie wszyscy, bo nie odezwali się takie osoby jak Chmiel, Jacq, Arkadyj, BigBlack, Jasiek, greg, Młody, Mobger, Komarr, Ryba, którzy pojawiali się na poprzednich allejach. Zapraszam wszystkich chętnych, im nas więcej tym lepiej (szczególnie dla zwycięzcy ;P ). Na razie planuję optymistycznie zrobić 15 kompletów startowych. I pamiętajcie, za tydzień (tj. w sobotę) o 12 w Parq z czymś do pisania i jakimś czasomierzem!
-Marta (masz znaleźć tą czapkę

-Edi
-Czarek (nie?)
-Behem
-Yorek
-Leo (mam nadzieję, że się namyśliłeś

-Hunter
-Matronix
I mam nadzieję, zę to nie wszyscy, bo nie odezwali się takie osoby jak Chmiel, Jacq, Arkadyj, BigBlack, Jasiek, greg, Młody, Mobger, Komarr, Ryba, którzy pojawiali się na poprzednich allejach. Zapraszam wszystkich chętnych, im nas więcej tym lepiej (szczególnie dla zwycięzcy ;P ). Na razie planuję optymistycznie zrobić 15 kompletów startowych. I pamiętajcie, za tydzień (tj. w sobotę) o 12 w Parq z czymś do pisania i jakimś czasomierzem!