hm to zgłoszenia na Trasę czy wege ognicho?Te imprezy nie moga sie beze mnie obejść zaliczam obie!
ps.profilaktycznie rzucam pomysł wyjazd na Soyadę-zbiórka 8.10.2005 parQ godz 9.00 czekamy 10min na spóźnialskich
Widziałem wczoraj wieczoram pod sklepem u nas nieźle zaprawionego pijaczka jak z wielkim wysiłkiem przypatrywał się ogłoszeniu o Soyadzie . Tak więc panowie i panie konkurencja może być mordercza
leoheart wrote:Mobger może, Ty musisz jechać!,Srim Team uber alles
nooo to sie nazywa motiwejsion
nie, spoko, nie migam sie, no co wy Sie podraznic nie mozna nawet - bede przeca, bede. Jak żem rzekla, tak tez bede!
Srim Team uber alles! - Leo
Nie przeskrobałem, ale mam nadopiekuńczą mamę :/ Pewnie będę mógł startować jak sobie kupię kask i SPDY Powodzenia wszystkim startującym A czy jesteś starszy od mojego taty to bym zwątpił
Hunter, mówisz że do kumpla idziesz, podrabiasz podpisik albo dajesz komuś do podrobienia i wpadasz. czy można prościej?
Co wy się tak uwzieliście na te podrabianie pospisów
Hunter mówiłem jak najbardziej serio mogę sie za Tobą wstawić i obiecac opieke,powiedz Mamie że bardziej ryzykujesz jeżdżąc po ulicach Otwocka niz w lasach koło Glinianki a tam nie pozwolimy żeby stała Ci sie krzywda,kask możesz pozyczyc a spd potrzebne Ci sa do nabijania sobie guzów tak jak to robie ja-ciągle
mam 46 a za miesiąc 47lat i co Ty na to stary?
No to jak młody bo jak chcesz to ja moge Ci kask pożyczyć. Się składa że ostatnio wygrałem kask sztuk 1 a ja w kasku nie lubię jeździć. Także pogadaj jeszcze z rodzicami. A Leo dobrze mówi (powiedz rodzicą że on może z Toba pojechac).