Ekorama
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Ekorama
witam,
2go października (niedziela) odbędą się zawody Ekorama (to co w zeszłym roku było w Lasku). Tym razem start gdzieś na tyłach Pol-Hot'u. Więcej info jest podobno na plakatach (w Celestynowie).
Michał
2go października (niedziela) odbędą się zawody Ekorama (to co w zeszłym roku było w Lasku). Tym razem start gdzieś na tyłach Pol-Hot'u. Więcej info jest podobno na plakatach (w Celestynowie).
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
chlopaki!!! startujcie, bedzie jakis krosik do zgarniecia. :)Polskie Towarzystwo Turystyczno – Krajoznawcze Oddział w Otwocku
Terenowy Wyścig Rowerowy – Rowerowy Piknik Rodzinny
III EKORAMA
2 października 2005 r. (niedziela)
rozpoczęcie o godzinie 10.00
Baza III EKORAMY będzie się znajdować na terenie osrodka wypoczynkowego POL-HOT w Pogorzeli Warszawskiej.
Nagroda główna w wyscigu:
ROWER GÓRSKI
W czasie trwania imprezy przewidziane są atrakcję dla każdego, m.in.: terenowy wyścig rowerami górskimi (MTB), dziecięce wyścigi trójkołowcem, pokaz rowerów dziwnych i nie typowych, mosty linowe, rowerowy tor przeszkód, strzelnica, konkursy.
Na miejscu będzie czynna kuchnia polowa oraz specjalnie dla uczestników III EKORAMY promocyjne ceny zestawów obiadowych w restauracji POL-HOT-u.
Kontakt z organizatorami:
Paweł Ajdacki – 0608.695.783
Paweł Tywoniuk – 0603.890.752
Impreza dofinansowana jest z budżetu Gminy Celestynów.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Giant Mike
I pewnie nie tylko. Jeszcze stado pompek, torebek i innych drobiazgów. Jak nie będzie lało to wystartujemy . Czy organizator nie podał żadnej informacji o kosztach ??behem0th wrote:
chlopaki!!! startujcie, bedzie jakis krosik do zgarniecia.
Michał
niet, dostalem tylko to. ale mozna zawsze zapytac... ;)
- Giant Mike
To jest wyścig XC - tzn. dość krótka pętla powtarzana mało razy. W zeszłym roku były to 3 pętle po 3 czy 4 km, wiec nie taka masakra jak w Lidze Otwockiej. No i konkurencja innaEdi wrote:Był ktoś może na wcześniejszej imprezie z tego cyklu? Na czym ma to dokładnie polegać, a szczególnie interesi mnie: "terenowy wyścig rowerami górskimi (MTB)". Przejeżdżałem przez Celestynów, ale całkiem zapomniałem o tych plakatach.

Zachęta dla Pań - w zeszłym roku wszystkie otrzymały dyplomy i nagrody - za udział

Michał
- Creeping Death
- NApierdalator
zadzwon i nam powiedz. ;)
zapytaj sie od razu o godzine startu. :)
zapytaj sie od razu o godzine startu. :)
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
Hehehe Ekorama???? Dobre
!! Normalnie nigdy nie byłem na takich zawodach. "Trasa tak oznaczona że nie da sie zgubić" (Zgubiłem się 3 razy) w tym raz po oblukaniu trasy (co było zabronione)....
Ogólnie dużo śmiechu. Szkoda tylko że przyjechał Ernest (nie wiem po co) bo byłbym pierwszy i zgarnął bym super bryczkę prosto ze sklepu z Bazarowej
a tak to nie wiadomo co będzie..

Ogólnie dużo śmiechu. Szkoda tylko że przyjechał Ernest (nie wiem po co) bo byłbym pierwszy i zgarnął bym super bryczkę prosto ze sklepu z Bazarowej
- Creeping Death
- NApierdalator
- Giant Mike
znaczy jak rozumiem, moge Ci pogratulowac Czarus... ;)
- Giant Mike
Wyniki dziwne - tzn. Ernest wygrał a Czarek drugi - i to OK. ale nie ma pojęcia kto się nagle znalazł na III miejscu, bo jak wyjeżdzałem z Pol-Hotu to go tam jeszcze nie byłoleoheart wrote:jakos mało informacji o tej Ekoramie,czy ktos napisze o startujących, o wynikach,o atmosferze itd?

Czas zwyciezcy 31 minut, II miejsce 34, potem nie wiem, dalej 2x 35 minut, i ja 37. Pomiar czasu odbywał się z dokłądnością do minuty (tzn. z zegarka a nie stopera) - ale to już taki urok tych zawodów.
Trasa generalnie prosta, podjazdy łatwe (przed startem org mówił, że jeden jest nie do podjechania

Podsumowując - fajna, folkrorystyczna impreza za 5zł

Michał
ps. Marta się wkurzyła - wystartowała jako jedyna kobieta i dostała dyplom tylko za uczestnictwo i jakiś festyniarski koszyk na rower i zapięcie. Jak by nie było to wygrała i objechała full facetów. Przynajmniej zwycięztwo się należy

ps. Matylda

- Creeping Death
- NApierdalator
Mój mail to cezarysz@o2.pl. - ślij zdjęcia jakie masz
z góry dzięki
Ogólnie jak za 5zł to sie nieźle ubawiłem i całkiem fajne nagrody dostałem... tj. kask, zapięcie do roweru, baton grzesiek i najważniejsze LIZAK Z KWIATUSZKIEM O SMAKU OWOCOWYM - wypas - żałujcie że was nie było
Miałem tylko nadzieję że zamiast tego zapięcia dostanę licznik (bo nie mam wcale
), ale oczywiście licznik należał sie najlepszemu w rzucaniu jajkiem
Szkoda było mi Marty, że nie dali jej tego roweru choć słusznie jej się należał, to było nie wporządku, ale brawa dla tej dziewczyny za dojechanie do mety i walkę <brawo>

Ogólnie jak za 5zł to sie nieźle ubawiłem i całkiem fajne nagrody dostałem... tj. kask, zapięcie do roweru, baton grzesiek i najważniejsze LIZAK Z KWIATUSZKIEM O SMAKU OWOCOWYM - wypas - żałujcie że was nie było

Miałem tylko nadzieję że zamiast tego zapięcia dostanę licznik (bo nie mam wcale

Szkoda było mi Marty, że nie dali jej tego roweru choć słusznie jej się należał, to było nie wporządku, ale brawa dla tej dziewczyny za dojechanie do mety i walkę <brawo>
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!