ponidzialek/wtorek - rano do pracy rowerem (07:15)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
ponidzialek/wtorek - rano do pracy rowerem (07:15)
Z przyczyn obiektywnych musze ostatnio częściej niż zwykle jeździć rowerem do pracy. Zapowiada się, że jutro (poniedziałek) i pojutrze też.
Statruje z Soplicowa kilka minut po 7 i na Wał wyjeżdzam koło 07:15 ~ 07:20. Tempo rozsądne. Jade do Siekierkorkowskiego, Wilanowska i Galeria Mokotow.
Wyjezdzam z pracy troche po 17.
Michal
Statruje z Soplicowa kilka minut po 7 i na Wał wyjeżdzam koło 07:15 ~ 07:20. Tempo rozsądne. Jade do Siekierkorkowskiego, Wilanowska i Galeria Mokotow.
Wyjezdzam z pracy troche po 17.
Michal
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
Dostosuje sieleoheart wrote:jutro odpadam, musze wyglądać normalnie![]()
może we wtorek
hm,rozsądnym tempemtylko ze u Ciebie jest o jakies 4km/h wyższe niz u mnie

Dzisiaj sie wyszlałem z w drodze do WWy - chyba ostatnie kilka dni jazdy przynosi efekty. Do Siekierkorkowskiego miałem średnią 30,5 a do pracy dojechałem w 1h08 ze stopera (normalnie 1h15 mam z jazdy + światła itp). Ale cały nowy Wal jechałem jezdnią - jadące samochody motywują do trzymania tempa. Dodatkowo gładki asfalt i wiatr dał prędkość koło 37~38 . Niestety ubrałem sie w peleryne (podobno ma padać ?!?!) i dojechalem strasznie przepocony

Jestem zadowolony ze średniego tętna - 126ud/min przy średniej z całej trasy 28,5. Ale coś czuje, że do domu już nie będzie tak łatwo

Napisz po poludniu, o ktorej moży się spotkać i gdzie (przy nowej Straży Pożarnej ??).
Michał
buraczysz. zebys mial jeszcze szosowke to bym zrozumial... ;>Giant Mike wrote:Ale cały nowy Wal jechałem jezdnią - jadące samochody motywują do trzymania tempa.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
oj jurus, nie zgodze sie do konca z tym.
sa sciezki, jednak niektore po maksie zwalone, tak ze szkoda sie na nie ladowac.
jednak ta na wale jest calkiem calkiem, w miare prosta, fakt ze troche telepie kostka ale dla górola to zaden problem.
sa sciezki, jednak niektore po maksie zwalone, tak ze szkoda sie na nie ladowac.
jednak ta na wale jest calkiem calkiem, w miare prosta, fakt ze troche telepie kostka ale dla górola to zaden problem.
behe - zgadza się, ja np. jak jeżdżę do Kamili to mam w Wólce ścieżkę rowerową ale nigdy nią nie jeżdżę, za to na wale ściezka jest nienajgorsza i zapewnia bezpieczeństwo. jeżdżę tamtędy też samochodem i widzę jakie prędkości są osiągane. z resztą Mikowi życzę zdrowia, którego nie bedzie miał jesli (odpukać) coś go tam trafi (bo wolniej niż 100 to chyba nikt tam nie jeździ)
Domar - musiałem Ci dociąć za wczoraj ;>
Domar - musiałem Ci dociąć za wczoraj ;>
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- Giant Mike
Ale mam amor ma twardo i slicki napompowane do 5.5Atm. Sciezka zaczela mnie wkurzac, bo w kółko trzeba zwalniać na krawężnikach, w jednym miejscu ścieżki nie ma wcale itd. Wiecej się schodzi na lawirowaniu na tych skrzyżowaniach niż samej jazdy.behem0th wrote:buraczysz. zebys mial jeszcze szosowke to bym zrozumial... ;>Giant Mike wrote:Ale cały nowy Wal jechałem jezdnią - jadące samochody motywują do trzymania tempa.
A tak to czasami na światłach wszystkie samochody doganiam.
Za życzenia zdrowia dziękuje

Michał
hehe, ja jezdze ;)Pyorek wrote: (bo wolniej niż 100 to chyba nikt tam nie jeździ)
giant, to pamietaj, jak masz wpadac to pod moje kola... ;) chociaz przy 70 to tez zbyt duzych szans sie nie ma ;)
to se ustaw na mietko. srednia spadnie ci o cale 2 km/h :PAle mam amor ma twardo i slicki napompowane do 5.5Atm.
mnie wkurwiaja kierowcy co to lubia parkowac na sciezkach i chodnikach, bo nie maja podobno gdzie...
wlasciciele psow ktorzy nie sprzataja gowien po pupilku bo trzeba sie schylac...
straganiarze i ulotkarze zawezajacy przejscia...
i jeszcze pare innych rzeczy.
no ale zeby tego nie bylo to od siebie trzeba troche wymagac... i czasem sie poswiecic dla innych, nie?
- Giant Mike
Nooo - ja się poświęcam i nie dokładam się do korków pod Galerią ...behem0th wrote:
no ale zeby tego nie bylo to od siebie trzeba troche wymagac... i czasem sie poswiecic dla innych, nie?
Michał
poczytajcie sobie na gronie jak niektórzy walczą z pieszymi na ścieżkach rowerowych. czasami tak się angażują w walkę i tak się chwalą swoimi wyczynami, że zaczyna mnie to wkurzać. no bo czy fakt, że się potrąciło xxx ludzi na ścieżce tylko dlatego, że byli na ścieżce jest w porządku?
PS. Yorek - aha
PS. Yorek - aha