Co do Mushellki to nie inspiracja bo wzor byl z czego innego rzniety
Natomiast polecili producenta, ktory jest szybki, bezproblemowy i dobry poprostu.
Tu pytanie: producent pytal sie czy nie wyslalibysmy mu jakiegos zdjecia
nas w koszulkach, co by on mogl na swojej stronie zamiescic...
A tak poza tym to dla wszystkich, dla tych mocno marudzacych,
i dla tych bardziej ukladnych, dla tych co robili mrowcza robote
i dla tych co sluzyli rada...
Jacq wrote:Co do Mushellki to nie inspiracja bo wzor byl z czego innego rzniety
Natomiast polecili producenta, ktory jest szybki, bezproblemowy i dobry poprostu.
Tu pytanie: producent pytal sie czy nie wyslalibysmy mu jakiegos zdjecia
nas w koszulkach, co by on mogl na swojej stronie zamiescic...
A tak poza tym to dla wszystkich, dla tych mocno marudzacych,
i dla tych bardziej ukladnych, dla tych co robili mrowcza robote
i dla tych co sluzyli rada... Dzieki chlopaki.... udalo sie.
Pozdrawiam
no tak, punktem wyjscia była koszulka Northwind o ile pamietam
to było juz tyle postów temu
a reszta rodziła sie w bólach ale w teamie OGR! co do tego nie ma wątpliwości
w zwiazku z tym wszelkie podobieństwo do mushellki jest zupełnie przypadkowe
w każdym razie jest to sukces każdego kto w jakikolwiek sposób sie przyczynił do ich powstania
ps.co do zdjęcia dla producenta to proponowałbym jakąś sesje zdjęciowa w parq z rowerami co by wyglądać bardziej profesjonalnie a mniej jeansowo
BigBlack wrote:no dobra mam ... teraz mi powiedzcie jak sie pozbyc kieszeni z tylu albo wywalic gumki przez to wygladam ... no niefajnie wygladam z moim brzusiem
dziex nieskromnie sie przynam, ze graficznie wyszly calkiem wporzadku ;> tylko troszke mam za dluga no i qrna przez gumki w kieszeniach mam opiety brzusio :/ no i to co pisal behem - elektryzuje sie straszliwie
Od dłuższego czasu zastanawiam sie nad kupnem koszulki na rower.
Ostatnio coraz bardziej ( przypływ gotówki). Czy byłaby mozliwośc kupienia koszulki OGR?
Dar3k wrote:A jaka jest minimalna liczba osób coby procedurę uruchamiać... i jaki jest max rozmiar koszulki bo ja taki duży jestem...
Z tego co pamiętam, to firma realizuje nawet minimalne zamówienia, ale jak jest więcej osób, to rozkładają się koszty przesyłki.
Co do rozmiarów, to plik był zamieszczony w tym topicu, ale go gdzieś wcięło. Zaraz wrzucę go jeszcze raz na ftp'a.