Hej!
Lekko w Mławie nie było . Dzięki wszystkim za postawę. Niestety spadliśmy o jedno oczko w klasyfikacji drużynowej. Punktowali: Carloz, Arkadyj i Dzidek. Doprowadziliśmy również do dużej koncentracji OGR'ów w II sektorze Następne manewry w Nidzicy.
PS Co do mojego startu w 24h to decyzji jeszcze nie ma - Dzidek jak zwykle trochę przesadza. Chętny do startu w Quatro nadal mile widziany.
Ja na tym podjezdzie mało płuc nie wyplułem, miałem czarne plamy przed oczami, pot mnie zalewał a nogi ból rozsadzał,
a Ci Państwo w najlepsze sie bawią Do roboty
NIe opieprzać się następnym razem
Wyścig rzeczywiście bardzo udany i gratulacje dla wszystich za ukończenie na wysokich miejscach - 1 i 2 sektor to sektory OGRowe - i tak 3mać!!
Michał dzięki za fotki, ale powiedz mi czy wiesz co się dzialo na mecie?
Bo ludzie na forum strasznie jadą kogoś od was za zachowanie i dlaczego Ernesta nie ma w wynikach?
carloz wrote:
Michał dzięki za fotki, ale powiedz mi czy wiesz co się dzialo na mecie?
Bo ludzie na forum strasznie jadą kogoś od was za zachowanie i dlaczego Ernesta nie ma w wynikach?
Bo został zdyskwalifikowany
Na razie no comments. Nie byłem - nie widziałem. Pogadamy z Ernestem to się wypowiemy.
wziął się do bicia. Najpierw zaatakował zdobywcę 3 miejsca w GIGA, który ponoć nie pozwolił się wyprzedzić. Później rzucił się na kolejnego gościa, który ośmielił się wyrazić swoją dezaprobatę dla jego zachowania.
Dobra ludziska, potrzebujemy czwartego zawodnika na maraton 24h, ktory odbedzie sie w ten weekend. generalnie to nic trudnego, na lepka wyjdzie 6h jazdy wiec lajcik. Ma ktos ochote nas wspomoc, inaczej nie pojedziemy.
W najblizszy weekend startujemy w mazovi 24h. Stanelo na tym, ze wystawiamy jeden team 4-osobowy. Jezeli ktos ma ochote dolaczyc sie, pokibicowac, troszke pomoc, zapraszamy - na pewno bedzie ciekawie. Zawody beda trwac od soboty godz. 12 to niedzieli rowniez do 12. Miejsce, Wieliszewo nad Zalewem Zegrzynskim.
Gratuluje Mławy i trzymam kciuki za 24h.
Ja znowu nie miałem się jak dostać:/
Ale udało mi się zrobić prawko więc z następnymi wyjazdami powinno być lepiej