Gratulacje dla trójki punktującej!! Jestem pełen uznania.
Podsumowując 3 pierwsze moje starty to powoli się rozkręcam, co start to procentowo lepszy wynik. Jestem ciekaw kolejnych i już chyba bardziej wymagających startów: Supraśl i Lublin
ps zabrakło mi 1 pkt żeby stać na starcie w 2 sektorze
Młody fakt malutko zabrakło do 2 sektora
A mi udało się dogadać żeby nie liczyli mi otwocka i teraz jestem w 3 i mi z kolei zabrakło 4 pkt do 2 sektora
p.s. ale nie przywiązujmy się do swoich sektorów...przez 2 tygodnie to oni to 3 razy zmienią
Arkadyj wrote:Niby nic takiego ale sprawdzcie na dole newsa w klasyfikacji druzynowej w Warszawie - jestesmy na 8 miejscu To tak w ramach lansowania sie
Idzie wam na prawdę super Macie szanse jeszcze trochę podskoczyć - w Supraślu nie będzie czołowych wycinaków Plannji a potem w Żyrardowie łatwo zrobić dobry wynik bo to bardzo szybki maraton.
Giant Mike wrote:
Idzie wam na prawdę super Macie szanse jeszcze trochę podskoczyć - w Supraślu nie będzie czołowych wycinaków Plannji a potem w Żyrardowie łatwo zrobić dobry wynik bo to bardzo szybki maraton.
Michał
Jestes duzym optymista Michal Wyzej juz ciezko bedzie podskoczyc, obawiam sie, ze mozemy nawet spasc o jedno miejsce na rzecz Mazovia Amulet. Nie wiadomo jeszcze w jakim skladzie pojedziemy do Suprasla, ja akurat bede na pewno, a to czy pojedzie reszta okaze sie zapewne przed samym startem. W Zyrardowie mnie i Carloza nie bedzie ale nadzieje, ze chlopaki troche zapunktuja bo na pewno stac ich na to. Dopiero Lublin 22 czerwca bedzie maratonem, na ktory pojedziemy mam nadzieje w pelnej obsadzie.
SWAT, Dzidek - fajne zdjęcia ! Jeśli chodzi o Żyrardów to mam nadzieję, że mimo Waszej nieobecności będzie liczna reprezentacja OGRów, że mi też uda się wystartować i może w końcu też kiedyś na jakimś maratonie spróbuję się zmierzyć sama ze sobą i zajeżdżę się na giga...
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.
Pozostało trochę ponad tydzień do następnego startu. Kto się wybiera??
Można by pojechać już w czwartek, piątek przeznaczyć na odpoczynek, spokojnie przygotować się do startu i w niedziele wrócić.
różowy łokieć wrote:Pozostało trochę ponad tydzień do następnego startu. Kto się wybiera??
Można by pojechać już w czwartek, piątek przeznaczyć na odpoczynek, spokojnie przygotować się do startu i w niedziele wrócić.
Ja bede, mam juz zalatwiona kwatere. Na miejscu bede od piatku do niedzieli. Oczywiscie nie mieszkam w samym Supraslu tylko obok.