sonia13 wrote: Czy ktoś mógłby zerknąć na mapę trasy wyscigu w Celestynowie i doradzić czego można sie tam spodziewać ?
z pewnościa co najmniej dwóch wyczerpujacych podjazdów x6,albo x8 nie wiem w jakiej jestes kategorii
troche piachu i korzeni ale do przezycia,trasa bez zawiłosci technicznych natomiast wymagająca żelaznej kondycji no i ok 30 w młodszej albo kilku do kilkunastu rywali w kategorii starszej
co do tego reklamowanego wyścigu to zabawnie brzmi "zawody sztafet dla osób mniej związanych z kolarstwem" to moze rzeczywiście oznaczać zawody parafialne,całymi rodzinami tudziez wszyscy krewni i znajomi królika
z dwojga złego nie wiem czy nie wolę cyborgów zreszta i tak mam dylemat bo w miedzyczasie mam aż dwa turnieje tenisowe
od Masy Krytycznej w styczniu nic tylko Otwocki Portal i Otwocka Grupa Rowerowa a przeciez moja pasja jest tenis,no w kazdym razie był
ps.zajrzałem na strone pzkol i oto efekt:
Takie same zawody sztafetowe otwarte będą dla sztafet reprezentujących poszczególne dzielnice Warszawskie lub stowarzyszenia. Warunkiem zorganizowania takiej konkurencji jest zgłoszenie się co najmniej 3 drużyn. Nagrody w tej konkurencji ufundował burmistrz Dzielnicy Wawer Dariusz Godlewski
link
http://www.pzkol.pl/mtb/article_885.shtml
dodam ze start jak wynika z ogłoszenia jest BEZPŁATNY
to jest pokusa nie do odparcia no i okazja na lans dla OGR
tylko gdzie do cholery jest pole golfowe "łużyce"?