Masa Kwiecień.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Creeping Death
- NApierdalator

-
Marcin Czajkowski
a jednak? no to zjeżdżamy i smak ogniska podziwiamy
[quote="behem0th"]no to ustalone, mozna zamknac temat. ;)
Witaj Behemie i reszto chłopaków;)
No to jak dobrze zrozumiałem - masa jedzie w tą sobotę z rozpałką w tle?
Jak tak (jak i nie - gdyby masy brakło), lądujemy u Was by Mienią i Świdrem się delektować.
graba
Czajnik
Witaj Behemie i reszto chłopaków;)
No to jak dobrze zrozumiałem - masa jedzie w tą sobotę z rozpałką w tle?
Jak tak (jak i nie - gdyby masy brakło), lądujemy u Was by Mienią i Świdrem się delektować.
graba
Czajnik
.:a dwa koła się kręcą niezależnie od pogody:.
pomijając już jaką polskowizną jest to napisane to zajechało mi tu dziką lustracją podobną do tej jaką fundują nam jaśnie panujący, miłościwe słońca bałtyku i tatr - UJAWNIJMY WSZYSTKICH KTÓRZY KIEDYKOLWIEK COŚ ZROBILIspider wrote:Ujawnienie kto i jak głosował chyba nie jest tajemnicą....?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
-
pokrzewka
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
nie ma wpływu na to kiedy wypada pierwsza sobota, ankieta przeprowadzona, plakaty widziałam rozwieszone
nie ma więc co dyskutować, kto będzie mógł to wpadnie, u mnie podobnie jak u Strz będzie się działo, może dla zwiększenia frekwencji poprowadzic trasę koło kościoła, święcenie pokarmów z masowankiem połączyc i konsumpcja na koniec 
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
-
Marcin Czajkowski
[quote="leoheart"]sie ma Czajnik :D kopę lat
masz rację czas pobiesiadować nad Świdrem w tak pięknych okolicznościach przyrody :)
...dokładnie, u nas tez wielokrotnie już były dylematy - a to wigilia święta zmarłych, a to czas żałoby papieskiej. Zawsze jednak twierdziłem, wraz z ekipą - rowery naprawdę nie sa przeciwko jakiemukolwiek Bogu, a tym bardziej przeciwko Kościołowi. Zarzucono nam kiedyś brak szacunku dla tradycji chrześcijańskiej, gdy jednak okazało się, że sam JPII zawsze narty promował, a o zdrowym ciele też często mówił, skończyły się kruchciane spory.
Bo najważniejsze jest co innego - "jak nas widzą tak o nas piszą" czyli to co promujemy od lat na masach: zero agresji, sporo humoru przyprawionego czasem nutką zadumy (jak trzeba - by wspomnieć minutę ciszy jak Adam Sztejka z Bydgoszczy odszedł) czy w końcu szacunek dla otaczającej nas natury.
:lol:
Czajnik
masz rację czas pobiesiadować nad Świdrem w tak pięknych okolicznościach przyrody :)
...dokładnie, u nas tez wielokrotnie już były dylematy - a to wigilia święta zmarłych, a to czas żałoby papieskiej. Zawsze jednak twierdziłem, wraz z ekipą - rowery naprawdę nie sa przeciwko jakiemukolwiek Bogu, a tym bardziej przeciwko Kościołowi. Zarzucono nam kiedyś brak szacunku dla tradycji chrześcijańskiej, gdy jednak okazało się, że sam JPII zawsze narty promował, a o zdrowym ciele też często mówił, skończyły się kruchciane spory.
Bo najważniejsze jest co innego - "jak nas widzą tak o nas piszą" czyli to co promujemy od lat na masach: zero agresji, sporo humoru przyprawionego czasem nutką zadumy (jak trzeba - by wspomnieć minutę ciszy jak Adam Sztejka z Bydgoszczy odszedł) czy w końcu szacunek dla otaczającej nas natury.
:lol:
Czajnik
.:a dwa koła się kręcą niezależnie od pogody:.
no i co zrobil autor tego tematu? poszedl lobuzowac na stadion, wstyd.
i co mam teraz myslec? ze, tu zadne wyzsze wartosci nie przyswiecaly propozycji zmiany daty, tylko wlasne ego? ;)
i co mam teraz myslec? ze, tu zadne wyzsze wartosci nie przyswiecaly propozycji zmiany daty, tylko wlasne ego? ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930