maraton Wiazowna
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
maraton Wiazowna
wedlug nieoficjalnych wynikow:
ja 6 w m2 12 open
Rysiek 15 w m2 35? open
ps startowało ok 100 osob
ja 6 w m2 12 open
Rysiek 15 w m2 35? open
ps startowało ok 100 osob
personal best: 304 km
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
Młody!po prostu fantastyczna postawa!kiedy zobaczyłem Cie na ścieżce gdzieś koło 10 miejsca przecierałem oczy tym bardziej że przemknąłeś koło mnie w doskonałej formie z usmiechem na ustach!
sorry
Czekałem prawie póltorej godziny żeby zrobić Wam efektowne zdjęcie na ścieżce ale w najważniejszej chwili zawiesiła mi sie karta w aparacie i kiedy korzystając z róznicy miejsc między Wami gorączkowo go resetowałem żeby chociaz schwycić Rysia, kiedy sie pojawił znów wszystko trafił szlag!
to co wtedy miałem do powiedzenia nadaje sie jedynie do działu bluzgi,byłem tak wściekły ze juź odpuściłem sobie metę tym bardziej ze pewnie znów nie mógłbym Wam zrobić zdjęcia no i czekała na mnie Strz!
Gratulacje za postawę!
ps.zdjęcia na ftp
sorry
Czekałem prawie póltorej godziny żeby zrobić Wam efektowne zdjęcie na ścieżce ale w najważniejszej chwili zawiesiła mi sie karta w aparacie i kiedy korzystając z róznicy miejsc między Wami gorączkowo go resetowałem żeby chociaz schwycić Rysia, kiedy sie pojawił znów wszystko trafił szlag!
to co wtedy miałem do powiedzenia nadaje sie jedynie do działu bluzgi,byłem tak wściekły ze juź odpuściłem sobie metę tym bardziej ze pewnie znów nie mógłbym Wam zrobić zdjęcia no i czekała na mnie Strz!
Gratulacje za postawę!
ps.zdjęcia na ftp
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Dzięki za fotki - szczególnie DSCN3302.JPG - normalnie jak bym mówił "Pier.ole, dzisiaj się nie ścigam"leoheart wrote: ps.zdjęcia na ftp

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Leo, niech Ci na nowy aparat wymienia, a nie naprawiaja ten sam. to juz chyba by byla 3 wizyta w serwisie?
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Creeping Death
- NApierdalator
Hehehehe
!!!
<hahaha> Dobre... Stary A jakbyś tak Króla przed, króla w trakcie i 3 batoniki pacnął to byś pewnie wszystkiech jeszcze 2 razy objechał.
Kurcze wpadłbym do M2 po autograf ale nie wiem czy sie dopcham przez ten tłum. Może zajmę sobie kolejkę już dziś w nocy??

<hahaha> Dobre... Stary A jakbyś tak Króla przed, króla w trakcie i 3 batoniki pacnął to byś pewnie wszystkiech jeszcze 2 razy objechał.
Kurcze wpadłbym do M2 po autograf ale nie wiem czy sie dopcham przez ten tłum. Może zajmę sobie kolejkę już dziś w nocy??

POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Creeping Death
- NApierdalator
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum